חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

רוצה לשתף בשבוע שעבר עלי (עדיין לא נגמר…)

אז ככה- השקילה שלי היתה ביום שלישי ולהפתעתי הרבה עליתי קילו(אולי יש קשר לזה שנשקלתי בערב ולא בבוקר..) בכל מקרה קיבלתי סטירת לחי מצלצלת ו..יצאתי מהשמירה :עצוב: :עצוב: :עצוב: עם הבטחה שבשבוע הבא הוא ירד ואז אחזור לשם

אבל אני לא אתן לזה לייאש אותי והחלטתי להראות לגולם מי פה השולט
    אז
    השבוע, עד עכשיו היה מדוגם ,כמו שאומרים לפי הספר.. כולל מים שתיה ספורט ותפריט

מקווה שאראה תוצאות

אשמח לקבל קצת חיזוקים כי אני חייבת את זה לעצמי
    (מה גם שעוד שבועיים אני יוצאת לחופשה בחו”ל ולא רוצה להגיע עם משקל עודף… :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

יו-לי, קודם כל קבלי הרבה כבוד על זה שעשית את כל התהליך והגעת לשמירה!!!!
    זה כבר אומר שאת מסוגלת לעשות את זה, והראית לעצמך שאת יכולה – עובדה שהגעת לשמירה, מדהים.

עלית קילו, לא נורא. לפעמים זה רק משינויי משקל בין הבוקר לערב ואפילו בין הימים, זה דברים שמשתנים. בכל מקרה, בגלל זה יה את המשחק עם 2 הק”ג. את יכולה לעלות 2 ולרדת 2, והכי חשוב להגיע לאיזון.

אז עכשיו עלית, עשית שבוע כמו שצריך לפי התפריט, עם ארוחות שוות ואין סיבה שכשתשקלי השבוע תראי את הקילו הזה נפרד ממך לשלום :שמח1:

לגבי החופשה בחו”ל, אני יכול להגיד לך שהייתי בארה”ב חודש שלם, וממש לא קל לשמור שם על התוכנית עם כל הדברים שיש שם, אבל.. עשיתי את זה! ואפילו ירדתי 2.5 ק”ג. ולא מנעתי מעצמי הנאות קטנות, אבל הכל היה במידה וללא הפרזה.

והכי חשוב – במהלך היום עשיתי תפריט, אז נכון שלפעמים זה לא היה ממש אותו דבר, אבל אפשר לעשות גם תוכנית מדוייקת. קניתי שם בסופר לחם קל (כן, יש להם) וקניתי גבינות רזות, וטונה, ויוגורטים רזים וגרנולה ופירות וירקות.. וככה עשיתי לי ארוחות במלון ולדרך.

ממש נהניתי, גם אכלתי דברים טעימים ובכל זאת – שמרתי. העיקר זה לבוא במחשבה הנכונה ולהיות מאורגנים גם שם.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות