חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז את האמת שהשבוע לא היה הכי טוב שלי..אני במחזור וכנראה שהרעב שלפני המחזור קצת נתן את אותותיו..אבל עשיתי השבוע ספורט כמו משוגעת אז אני מקווה שזה יראה תוצאות על המשקל בשני הקרוב..
    ורציתי לשתף אותכם שעוד שבוע וחצי אני מתעופפת לי לארה”ב לחודש וחצי(הרבה זמן!) לטיול כיפי עם חברתי הטובה..כבר החלה ההתרגשות של לפני אבל את האמת שאני גם חוששת איך להסתדר שם על כל העניין האוכל..כידוע בארה”ב רוב האוכל הוא ג'אנק פוד, דבר שאני לא אוהבת ולא ייגע בו בחיים!! ובכלל כל מאכל שם שוחה ברוטב או בשמן(גם כשאומרים להם “מעט” אצלנו זה עדיין “הרבה”)..בקיצור מאוד מאוד מפחדת לעלות שם במשקל..מה שכן יהיו מקומות שנלך המוןןן ברגל ואולי גם ייצא לי במלונות פה ושם ללכת למכון כושר של המלון ולעשות ריצה על ההליכון..

בכל מקרה אשמח לטיפים ומאחלת לכם שבת שפויה ומקסימה:)

אלמוני
    לא פעיל

בס”S
    מאחלת לך מלא מלא ב”הצלחה!!!
    ואת חזקה ואת תצליחי!!
    ותהני מלא!!
    שבת שלום גם לך!

אלמוני
    לא פעיל

ממי שאומנם לא היתה בארה”ב אבל השנה סגרתי כבר 4 פעמים בחו”ל-שבוע כל טיול,חזרתי עם ממוצע של 1.500 ירידה כל פעם.. אני ממליצה לך רק דבר אחד:
    תחייבי את שותפתך לטיסה שתעזור לך!!!-
    למנוע אכילות כפייתיות
    למזער נפילות
    ותמיד לחשוב על חלופות זולות קלוריות באותו רגע
    מי שבאמת אוהב אותך לא ייתן לך ליפול בקלות.
    לא נחיה בהכחשה שתחזרי עם ירידה אבל חשוב להיות שפוי ולמזער נפילות..
    תצטיידי עם סוכריות מותר למיניהם חטיפי אנרג'י וכל מה שנכנס לתיק צד שיהיה.. בכלל לשבוע הראשון מקווה שתעברי בסבבה.
    וגם לא לחרוג בין הארוחות מ3 שעות כדי למנוע בולמוס
    והכי חשוב שתהני ותחווי רק טוב.

אלמוני
    לא פעיל

דורין אין לך ממה לפחד,יש מודעות גם בארה”ב לאכילה נכונה,אני מצאתי אפילו כשר והייתי 3 פעמים בתקופות שונות גם בשמירה.כשלא מצאתי מייד קניתי דיאט קולה(זה אמריקאי)וזה עזר עד שמצאתי.יש ירקות ופירות ומסעדות פועלים עם דגים.יש אפילו מוצרים ישראליים מוכרים בהרבה מקומות אם את יודעת מה את רוצה תמצאי פיתרון.תהני מהטיול ותאכלי בשפיות לא יקרה כלום.נסיעה טובה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות