חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בבקשה ר=ק תשובות מקצועיות,תודה מראש.

1)בתפריט חזרה לשגרה…בארוחת ערב כתוב חצי קפס טונה וביצה שזה = מנה וחצי חלבון..לעומתי בתפריט הרגיל כתוב ביצה וכף טונה . לא הבנתי למה פה ככה ושם ככה?!?
    :אוהב:
    :אוהב:
    2) בנס קפה אפשר לשתות חלב חם ? או יש לזה משמעות מבחינת קלורי..או לא משנה קר או חם?!
    :צוחק:
    3) פרכיות מיני ביס …מתכוונים לאנרג'י? פשוט קניתי אותם..עם סוכר חום וחמש :קול: דגנים וברכיבים כתוב שיש סוכר אבל זאת שקית של ה99 קלורי אפשר אותם ?לזה מתכוונים?

4)האם אפשר לחלק את החינם במשך היום .למשל כף קטאשופ .חצי ביום וחצי בלילה ? או צריך בפעםאחת ?

5 לגבי פירות יבשים.. זה ניראה לי קצת הכמות למשל תמר מגהןל אחת?!? ושתי שזיפים קטנים כמנת פרי הם ממשהקטנים האם זה מספיק לארוחת בייניםהשלי ?!? תודה מקרב לב . 🙂

אלמוני
    לא פעיל

1. לא יודעת לענות לך.

2. איך חימום החלב יכול לשנות את הקלוריות שלו?? זה כמו שתשאלי אם את השניצל אפשר לאכול חם וגם קר. אפשר אין שום בעיה.

3. פריכיות – זה לא משנה איזה פריכיות את אוכלת, שוקולד דבש בצל קינמון תירס קצח – בסופו של דבר את אמורה להגיע ל80 קלוריות של מנת פחמימה, ואם זה ארוחת 4 אז את יכולה להתפרע ולהגיע ל-100 קלוריות. אלו של השקית של ה-99 קלוריות הם בסדר גמור.

4. יכולה לחלק

5. כן. הכמויות נכונות. פירות יבשים ברוב המקרים יש בהם תוספת של סוכר מעבר הסוכר הטבעי שיש בפרי. לכן הכמות היא קטנה יותר. אם זה לא משביע אותך אז תישארי עם הפירות הטבעיים שאפשר לבחור בפרי גדול כמו בננה או תפוח שזה יותר משביע מתמר או 2 שזיפים מיובשים. לכל בחירה יש יתרונות וחסרונות. אני לא מסוגלת להעביר יום בלי לאכול לפחות תמר אחד.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות