חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היות וראיתי שהשבוע לא היתה לי ירידה…להיפך עליה של כ-700 גר' חזרתי הביתה וחשבתי מה לא בסדר בתוכנית שאני עושה.
    הגעתי למסקנה שא. לילה לא כל כך טעימה לי (לא אוהבת במיוחד מעדן חלב 0 אחוז) אז עשיתי שינוי
    ארטיקים דיאט לא בא בחשבון היות ואני קונה 2 חבילות ובני הבית גומרים לי אותם (ארטיק דיאט וניל עם עוגיות…) 35 קלוריות.
    אז ראשית שמתי לב שאני לא שותה בכלל כמו שהייתי שותה בקיץ
    הכנתי לי קנקן תה (נענע ומים עם סוכרזית) ואני שותה במשך היום כ-6-7 כוסות
    מהיום התחלתי לשתות כוס לפני כוס אחרי….
    את ארוחת הלילה (מעדן ופרי) אני אוכלת בבוקר, למרות שזה לא טעים לי אך זה מפנה לי מקום בא. הלילה לסנדביץ טוב שהיה חסר לי ולכן הייתי מגיעה לשעות הערב וזוללת….
    או לחילופין בבוקר 3 כפיות גבינה עם נס קפה ופרי
    זה אחלה
    אני רק מקווה שאני לא יורדת בגלל מרק הירקות עם העוף שאני אוכלת מידי יום, היות ואני לא אוהבת מרק ירקות ללא טעם של עוף, אז התפשרתי…ואני אוכלת פעם ביום צלחת מרק ירקות מנת בשר (עוף) + 1/2 כוס איטריות
    במרק הנל אני שמה כ- 3-4 חתיכות עוף ואוכלת ממנו במשך 3 ימים בנוסף מצטרפים לחגיגה כל בני המשפחה
    היום אני אוכל בכייף את המנה המותרת (עוגת יום הולדת של חברה) עוגה חבל על הזמן……
    אז לכולנו שבת קסומה ובהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש התרשמתי עם איך שהתמודדת עם המצב הלא קל.
    כל הכבוד,
    תמשיכי ככה..
    כך לומדים הכי טוב, מביקורת עצמית בונה.

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך.
    עם גישה כזו של בחינה של מה לא בסדר ולא להמשיך את הנפילה כי הייתה עליייה קטנה- זו גישה של מנצחים.

הייתי מציעה לך לגוון את המרקים, אפשר להכין מרק ירקות טחון, אפשר להכין מרק בצל או מרק ברוקולי ובהחלט להנות מהם בלי עוף.
    חבל.. תכיני לך בחינם.
    לפעמים מרק ירקות סתם יכול להרגיש מרק דיאטה לא טעים, אבל אם תשימי רק ירקות שאת אוהבת תראי שזה מאוד טעים גם בלי העוף.

עניין השתייה נכון וגם אני לא כל כך מקפידה, תודה שהזכרת לי, ואני אכין לי קנקן היום גם.

כל הכבוד לך בכל מקרה… 🙂

טושה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות