חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שבוע טוב…אז לאחר חופשה באילת עליתי 1.5 ק”ג וכתוצאה התחלתי את השבוע מעולה עם רעל בעיניים אבל בשבת היו לי נפילות גדולות כך שאני יודעת שכל מה שעמלתי עליו כל השבוע ירד לטימיון…הכי בעסה זה שביום שבת אכלתי כל כך הרבה שעד עכשיו יש לי כאבי בטן ובחילות, כל השבת הייתי כבדה ולא היה לי חשק לעשות כלום הייתה לי שבת נוראית שאני לא זוכרת מה הכנסתי לפה אבל אין ספק שההרגשה הייתה מגעילה ואני לא רוצה לחזור לזה לעולם!!!..רזיתי כל כך יפה ועכשיו עליתי ואני לא מצליחה להתאפס על עצמי ולאזור כוחות, איך ממשיכים?….

אלמוני
    לא פעיל

תאסי איפוס כאילו לא היה כלום כי מה שהיה כבר מאחורייך ולא יעזור כמה תתייסרי לא תוכלי להחזיר את הגלגל אחורה…
    אז תתחילי מהיום כאילו זאת הפעם הראשונה שאת עושה תוכנית כאילו עכשיו את מתחילה לרדת
    שבוע טוב

אלמוני
    לא פעיל

החופשה באילת עברה… בטוחה שנהנית אבל עכשיו את מתוסכלת שאינך מצליחה להתרומם שוב.
    גלגלי אחורה להודעה שכתבת ב 1/5 ואני מקוה שגם הפעם חיוך יאיר את פנייך כשתקראי את כל תגובות התמיכה והעידוד.
    לכולנו יש את הרגעים/החגים/המשברים מהם קצת יותר קשה לנו לקום, וקצת יותר קל לנו ליפול להרגשת התיסכול… כאן בדיוק נכנסות המשתתפות לתמונה – כדי לעודד ולהזכיר לנו שכשהגלים מתחזקים – החזקים מתגלים :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות