הי יהלום,
אם לא יהיו לנו שבועות ושבתות קשים איך נלמד להתמודד?
אחד הדברים הכי חשובים שלמדתי בזכות התהליך המדהים הזה הוא כשיש קושי צריך למצוא לו פתרון כי בסופו של דבר כל בעיה ניתנת לפתרון רק אם נרצה..
וזה כמו שאומרים שאם לא ניפול לא נלמד ללכת כמו שצריך,לפעמים צריך לעבור שבתות/שבועות קשים כדי לדעת להתמודד גם איתם ואין דבר יותר מספק מההרגשה של השליטה וההצלחה לאחר מכן,לכן יפתי אל תתני לזה להשפיע עלייך עברת את הקשה מכל עכשיו את יודעת שגם שבתות כאלה אפםשר להצליח ולעבור ומזה אנחנו לומדים לתכנן יותר,להכין יותר ולהיות ערוכים לשבתות נוספים ולהצליח בהם אני בטוחה שהמשקל יהיה חיובי וגם אם לא תמיד יש עוד שבוע,הזמן הוא רק מספר חסר משמעות תראי איזו מתנה מדהימה את מעניקה לעצמך וזה הדבר שהכי צריך להיות חשוב לך כרגע..
תראי כמה השגת וכמה כוחות יש בך!! את יוצאת לעוד שבוע של הצלחות והפעם את יכולה להיות מתוכננת יותר לגביי השבת ולהכין עוד דברים נוספים שיוכלו לעזור.
טיפ קטן שלי-אני נורא אהבתי את הרעיון של שרית אחת מהמשתתפות שלנו שהוא היה לקחת מעדן וניל/שוקולד דיאט ולשפוך בתוך תבנית מסיליקון של קוביות קרח ולהקפיא,כך שכל פעם שיש חשק למתוק זה זמין ובעל ערך קלוריות זניח(כמובן שלא גומרים את כל התבנית)
אז באמת תהיי יצירתית ותחשבי על פתרונות ולא על קשיים..
שיהיה שבוע מוצלח ובהצלחה :אוהב: