אני קוראת אצלך שכל שבת גרועה וכל יום נפילות???
כדאי שתבדקי מורן מה גורם לך כל הזמן לנפילות האלה… לא???
יכולות להיות הרבה סיבות. מיצאי את הסיבה שגורמת לך ליפול ועיקרי אותה מימך. את בהחלט יכולה לנטרל אותה מימך!!!
אני מסוגלת לחשוב על כך שאולי את מרוכזת יותר מידי בדיאטה שלך??? ואם כך הדבר זה לא טוב. היא צריכה לזרום ולהיות חלק מאורח החיים שלנו. ואז היא פחות תעסיק אותנו…. וככל שנהייה פחות עסוקים בה פחות ניפול בגללה.
אולי את בכלל עסוקה פחות ואז יש לך מספיק זמן לחשוב על אוכל??? ואז כדאי שתצאי החוצה… להליכות. האוויר נהדר בחוץ וחדרי הכושר מלאים אתגרים…צאי, עייפי את עצמך ויהיה לך כואב הלב ליפול אחרי שהוצאת אנרגיה בספורט…
צאי לחברים, לחברות, לרקוד, לשופינג…. לכל מה שעושה לך טוב.
ואולי מצב הרוח לא משהו… אז תזכרי שיש לנו בגוף שני מיכלים… אחד של אוכל ואחד של נוזלים. למיכל של האוכל אפשר להכניס רק אוכל כשהוא מתרוקן. ולמיכל של הנוזלים רק שתייה כשגם הוא מתרוקן. אם תכניסי למיכל של האוכל עצבים… הם סתם יתאדו שם. זה לא המקום שלהם. את תשארי עם אותו מצב רוח ועם יותר קילוגרמים… לאכול כשאין מצב רוח זה נזק כפול… דכאון גורם לאכול ואח”כ להשמנה וחוזר חלילה… כדור שלג שכזה!
אני לא חכמה גדולה מורן. וגם אני עוברת כמוך את אותם דברים.
ואולי בכלל לא קלעתי לשום מצב שאת נמצאת בו…
אבל את יודעת מה גורם לך ליפול. ואת תחליטי שמעכשיו לא מפילים אותך כלכך מהר ושאת מנצחת את השומנים ושמעכשיו את חושבת חיובי. רק חיובי.
אפילו אם תכריחי את עצמך לחשוב חיובי זה צ'יק צ'ק יהפוך להרגל טבעי.
בלי אוף ובלי יאוש, משום שהם לא בתוכנית שלנו…
מקווה שעזרתי ולו במעט…
שבוע טוב מוצלח וחיובי … מגילי