חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני שבועיים וחצי בשמירה… ועכשיו ממש עכשיו קיבלתי בולמוס אכילה מכל הבא . כל השבוע שמרתי יפה ופתאום סתם קילקלתי. איזו הרגשה רעה. למה זה קורה לי? כמובן שהספקתי לאכול את שתי המותרות. :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

חתיכההה אני כל כך מבינה על מה את מדברת !!! גם לי קשה … הרי נכנסנו לשמירה ביחד, לא הלכתי למפגש שבוע שעבר כי חששתי מהגולם והפדיחה :המום: מה היה עדכון השקילה שלך ? לא שאכלתי כך כל הרבה אבל עליתי קצת והתבאסתי, אנחנו באותו מצב :לאמבין: אבל קטן עלינו ! ראיתי עכשיו את נושא השקשוקה של ארומה נכנסתי לתפריט שלהם מסקרנות והייתי בהלם !!! 612.76 קלוריות לא כולל הלחם ?!?!? ממה עשויה השקשוקה הזאת ?!?!? הם נורמלים ??? אני השבוע אשתדל לא לאכול מותרת נוספת עקב חריגות … בכלל מלחיץ כל העניין הזה של המותרת נוספת …

אלמוני
    לא פעיל

“היה לך טעים”? יופי, אז לפחות זה היה שווה את זה ועכשיו הגיע הזמן לחזור חזרה! 🙂 אל תהיי קשה עם עצמך. חלק ממה שלמדנו בתהליך המהמם הזה הוא שיום או שבוע של שבירת כלים לא צריכים להפוך לשנה או חודש של שבירת כלים… היה, נגמר ועכשיו אם הגעת לשמירה אני בטוחה שקטן עלייך לחזור חזרה לשגרה המקסימה של החיים היפים והרזים האלו (עם 2 מותרות :מאושר: )

אלמוני
    לא פעיל

זה קורה לפעמים.
    מה שחשוב,לשכוח מזה ולחזור לתוכנית,להמשיך הלאה,לא להישאב…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אכן חזרתי לתוכנית ולדרך המלך. לשכוח את מה שהיה אתמול ולקוות שלא יחזור על עצמו… אני בסהכ בת אדם ונתונה למצבים משתנים המשפיעים עלי…יאללה שיהיה שבוע חתיכי ומדוגם עם שקילה לא מבאסת.. לילה טוב ושבוע טוב :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות