חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שבוע טוב, נרשמתי לקבוצה לפני כשבועיים וחצי עד כה ירדתי במשקל כ שני קילו שש מאות , לצערי הרב אני לא יודעת מה קרה לי היום ופשוט הרסתי את כל השמירה שלי , זה התחיל בלילה שקמתי להניק ומצאתי את עצמי אוכלת 3 חתיכות קטנות של עוגה , בצהריים פיציחתי מעט גרעינים לבנים, ופתאום מצאתי את עצמי שוב אוכלת כמה חתיכות קטנות של עוגה ושתי אצבעות של פסק זמן, מה קורה לי?????? אני רק בהתחלה וככה פתאום פיתחתי בולמוס של אכילה, אציין שלא אכלתי צהריים והשבוע לא אכלתי גם מנה מותרת ( שאי מאמינה שכול הזלילות שלי כיסו על המנה המותרת) מה לעשות ?????? :סחרחורת:

אלמוני
    לא פעיל

תמשיכי כאילו כלום לא קרה ותחשבי שזו הייתה המותרת של השבוע. חשוב לדעת לקום מהנפילות.
    בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל תכנסי טוב לראש שלא קרה כלום ואין מה להיבהל..שנית את את אמורה להבין שלשנות הרגל זה לא בתוך שבוע ולא שבועיים אלא זה לוקח תקופה..אני יתן לך לך דוגמא כדי לסבר לך את האוזן מזה ניקרא לשנות הרגל..אם למשל ההית הולכת תקופה ליעד מסיום ברגל תוך 40 דקות..ובא מישהו ואומר לך שיש לו קיצור בדרך פחות עשרים דקות מימה שעשית ,רק שבשביל הזה יש קוצים..איך איפשר להוריד אותם על ידי שנידרך עליהם וז יווצר שביל חדש..אבל זה לא לוקח יום יומים אלא תקופה כדי להוריד את הקוצים ועד להורדה יש הרבה קשיים ובסוף נוצר לך שביל חדש..אותו דבר זה גם בדיאטה כדי לשנות הרגל ישן ולהיתרגל למשהו חדש יש הרבה קוצים ונפילות אבל בסוך תיתרגלי לזה..את נימצאת באותו סירה שלי..

אלמוני
    לא פעיל

את שאכלת כבר אכלת… תחשיבי את זה למותרת
    והחל מרגע זה תאספי את עצמך ותחזרי במרץ לשמור
    ״לפי הספר ״כנאמר…
    ורק להרגיע אותך, כולנו היינו שם ומן הסתם עוד ניהיה
    במקום הזה… השינוי לא קורה בן רגע.. זה עניין של תהליך והטמעה
    ובסוף בסוף כולנו נגיע לק הסיום עם חיוך .. שבוע טוב שיהיה :שמח1:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon