חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום הנשף שלי. ו…אני מרגישה פשוט…פשוט מפלצת. התחלתי לפני חודש וחצי או אפילו יותר במשקל 87 ואני פשוט תקועה על 84, גם אחרי שירדתי ל83 זה פשוט תקוע על ה84, אני עושה הכל נכון ואני ממש משתדלת ודום דבר4 לא עוזר
    אני הולכת לנשף שלי היום ואני מרגישה כמו אוביס. כולן נראות מדהים ואני שמנה ומגעילה ואין לי כוח , אני מרגישה כישלון ואני בוכה כבר איזה 10 דקות ונמאס לי. פשוט נמאס לי ששום דבר לא הולך לי.
    אפילו את 5 קילו לא הצלחתי לעבור…אני מגעילה את עצמי אני פשוט לא יכולה להסתכל במראה…
    פשוט נשברתי.

אלמוני
    לא פעיל

אין לך מה להיות מתוסכלת גם 3 קילו זה הישג מרשים .
    תסתכלי על מה חשוב לך ולא מה דחוף .
    תהני מהדרך , מהחוויה והלחץ (המשקל ) ישתחרר וירגע .
    חשוב לך להנות היום ? חשוב לך להיראות טוב היום ?
    אני בטוחה שאת תראי מיליון דולר :אוהב: ואם תחייכי אז עוד יותר :מאושר:
    שמרי על ה3 קילו שהשגת :צוחק: זה לא באמת משנה אם זה 3 או 5 הרי זה רק מספר :סחרחורת:
    התחושה הפנימית הכי חשובה תרגישי טוב מבפנים יראו את זה מבחוץ . :שמח1:
    יאללה תהני תשתוללי ותשמחי כי נשף יש רק פעם אחת בחיים !!!!

אלמוני
    לא פעיל

אז בואי שנייה נעסוק בסמנטיקה ונתרחק ממילים שגורמות למח שלנו לעוות את התפיסה שלו כלפינו. אוביס זה מונח שנראה לי הגיע מעולם הרפואה והכוונה לאנשים שהם במצב שאם הם לא ירדו במשקל הם כנראה ימותו או יגיעו למצב שלא רחוק מזה.
    את הולכת לנשף היום, אז נראה לי שאת עוד לא גוססת :שמח1:

בכל מקרה, להוריד 3 קילו זה מעולה! ואם את תקועה לכי לדבר עם המנחה שלך כדי לברר מה יכול לגרום לזה. את נצמדת לתפריט? שותה מים?

את חייבת ללמוד לקבל ולאהוב את עצמך. בלי זה גם עוד 5-10 קילו את לא תהיי מרוצה מהתוצאות שתראי. אנחנו פה בפורום נעודד ונתמוך בך, אבל את הכוחות האמיתיים להתמודדות היומיומית את חייבת ללמוד לשאוב מבפנים.

אני בטוחה שאת יפה, אפילו מהממת, ולשקול 84 קילו בשבילי כיום זה חלום (אבל כבר לא כזה רחוק מלהתגשם). אבל גם בגילך הייתי במשקל הזה אז אני מבינה מה את אומרת. ואני יכולה להגיד לך כזה דבר – את נראית טוב! נכון שיש בחורות בשכבה שהן רזות ומקלות, אבל את לא צריכה להשוות את עצמך אליהן. את בחורה עם כוחות ויכולת ואת צריכה להאמין בעצמך.

תדברי אל עצמך בצורה חיובית ואת תראי איך דברים ישתפרו. תלכי לנשף עם חיוך על הפנים כי אם נשים לרגע בצד את השמלות והדייטים וכו זה טקס שמסמל את סיום התיכון מבחינתך! חתיכת הישג שלא כל אחד מגיע אליו! צלחת את הלימודים שלך! 🙂

אז לכי ותחגגי ועם כוחות מחודשים ואולי שיחה עם המנחה תצליחי גם להתקדם בירידה. אבל את חייבת ללמוד לאהוב את עצמך. חייבת! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה מעולה.

אל תזלזלי בעצמך. זו חתיכת ירידה.

אני כל כך מכירה את תחושת הכישלון אבל כל הזמן מזכירה לעצמי (ועכשיו גם לך) להעריך את עצמי, את המאמצים שעושה, את ההישגים הקטנים.

אני בטוחה שאת יפה בשמלת הנשף שלך ושתבלי יפה.

אני גם בטוחה שלא תישברי לנו עכשיו. תמשיכי עם התהליך, אפילו אם התחלת רק בשביל הנשף. התחלת. את כבר פה בתוך תהליך שהוא בריא לך. הנשף הוא רגע בחיים וחשוב אבל מה שבאמת חשוב זה מה תעשי הלאה. האם תעלי חזרה את מה שהורדת או שתמנפי את ההצלחה הזו ותמשיכי לרזות. האם תמשיכי לחיות בריא.

את בת 17-18 וכל החיים לפניך. תבחרי לאמץ לעצמך אורח חיים בריא (כבר בחרת!! רק תמשיכי ואל תוותרי). כשאני הייתי בגילך לא חשבתי אפילו שאני אי פעם אצליח להוריד במשקל. זו אפילו לא הייתה אופציה. סתם בזבזתי שנים שיכולתי להיות הרבה יותר רזה ובריאה.

אז היום יהיה הנשף ומחר בוקר חדש, התחלה חדשה.

לא יודעת אם את עושה פעילות גופנית אבל ממליצה לך בחום להתחיל. יש כל כך הרבה סיבות להוסיף ספורט לחיים. מי יודע, אולי תתמכרי…

תאמיני בעצמך ואל תשברי.

תהני בנשף ושיהיה לך ערב מקסים

אלמוני
    לא פעיל

אני רוצה שתזכרי את הפרסומת של טבע נאות ואיתה תלכי לנשף :

את הכי יפה שנוח לך !!!

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

החלטתי לא ללכת לנשף. השמלה נראת עלי נורא…ממש נורא. לא הצלחתי להפסיק לבכות כל הצהריים עד עכשיו, ופשוט נראה לי שהכל מיותר.
    תודה שניסיתן ואני מעריכה את זה מאוד, כל אחת פה מדהימה יותר מהשנייה, באמת.

אלמוני
    לא פעיל

והלוואי ותמצאי בעצמך את הכוחות לראות שזאת האמת. רק שאת תביני ותאמיני שאת יפה, תוכלי להרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך… מבטיחה אבל באמת מבטיחה לך שזה לא קשור לקילוגרמים! בעבר הייתי הרבה יותר רזה ולא הרגשתי טוב עם עצמי כמו שאני מרגישה היום! באמת! תלמדי להכיר את עצמך, תשימי את עצמך לפני כולם ותעשי רק את מה שטוב לך! בלי “לא נעים” ובלי לרצות אחרים.

את באמת יפה. מאחלת לך דרך צלחה בדרכך החדשה בחייך הבוגרים. הלוואי ותצליחי להשתחרר מהמחשבות השליליות בהקדם ותלמדי לאהוב ולכבד את עצמך. אל תתני לשום דבר או אף אחד להגדיר לך את החיים שלך. אלו החיים שלך, חיי אותם כראות עינייך.
    על אף שאיננו מכירות, מרגיש לי מהסיפורים שלך כאילו אנחנו כן…
    אז אני שולחת חיבוק חם ואוהב. פה בשבילך…

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות