חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    Moran.s
    משתתף

היי בנות התחלתי שבוע ראשון אכלתי בסדר גמור… אבל היו המון ויתורים שעשיתי במודע … במיוחד שיצא על פורים..אבל עדיין. הרגשתי מסכנה לרגעים מסויימים… :לאמבין: יום שני תהיה שקילה…
    מה נותן לכם את הכוח להמשיך????

אלמוני
    לא פעיל

בשבוע הראשון יצאנו לחופשה בהפתעה.
    הכל כלול!!!!
    אני גם ככה אחרי ניסיונות רבים של דיאטה, ותהיתי למה דווקא הפעם זה יעבוד. ואז עוד באה החופשה הזו עם כל האוכל. ולהפתעתי האוכל עוד היה טעים.
    באמת שהשתדלתי. וידעתי שאני חורגת מהתוכנית, אפילו ביג טיים, אבל בזמן הזה החלטתי שאני קוראת את החוברת וקוראת פה באתר ובפורום מה שרק אפשר. לומדת את התכנית. חזרתי לשבוע השני עם הרבה יותר כח וידע. ונשאבתי.
    מה נותן לי את הכח? העובדה שעוד רגע אני צריכה להחליף למידה יותר גדולה, שקשה לי להתכופף, שפעילות שהייתי עושה בקלות, פתאום לא קלה לי, שאני לא רוצה להיות במקום הזה יותר. וגם פרצתי דיסק. אז גם יש פה ענין בריאותי.

אלמוני
    לא פעיל

פשוט להמשיך אין הצעה יותר טובה מזה ..
    גם לי לא קל אבל אני בכל זאת רוצה ומשתדלת מאוד מאוד!!
    גם אם השבוע הזה היה פחות טוב השבוע שאחריו יהיה יותר טוב .. המטרה היא לסגל לעצמנו אורך חיים טוב יותר וזה עובד אין מה להגיד, נכון לפעמים יש מעידות אנחנו לא רובוטים ולא יכולים להיות על ה100% תמיד
    פשוט תמשיכי לעשות! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

לכולם יש רגעים קלים יותר וקלים פחות, והכי חשוב זה להמשיל הלאה, לא לקזז ולא להתבאס
    אל תרגישי מסכנה! תדעי שאת עושה משהו שהוא נכון לך ולגוף שלך וזה באמת שווה את זה
    מה שנותן לי כוח זה שאני רואה את הדרך שעשיתי ומבינה כמה כוחות יש לי…
    שאני נכנסת לבגדים שלא נכנסתי אליהם בעבר, וזה הכי שווה וכיף בעולם!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות