חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אני כבר שבוע נמצאת במצב שאני אוכלת כל דבר שנופל לי לידיים – כמויות אדירות של שוקולד ומנות שמספיקות כמותרת למספר חודשים
    אני לא מצליחה לחזור לתוכנית!
    אני בשמירה בסך הכל חודש ועכשיו אני מרגישה שהרסתי הכל, שהשומנים חוזרים להיות בולטים ונוזלים ושגידלתי לפחות 5 סנטרים!!!!
    אני מנסה לחזור לתוכנית ופשוט לא הולך לי, אני כבר מיואשת
    חייבת דרך לצאת מזה כי לא רק שאני הורסת לעצמי את כל מה שעבדתי קשה בשבילו, אני פשוט כועסת על עצמי ומרגישה לא בנוח בכל בגד שאני לובשת ובכל פעם שאני יוצאת מהבית.

אגב, זה הגיוני שלפי המשקל עליתי מאש יום שבת שעבר 5 וחצי קילו?!?!?!?!?!

:עצוב: :עצוב: :עצוב: :עצוב: :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אם את בשמירה תהני מזה, כבר ירדתי 13 קילו ויש לי עוד שמונה לשמירה ואני מחכה לה בקוצר רוח כי זה פשוט שווה כל רגע. תנסי לחשוב על העבודה הקשה שעשית תחשבי כמה כבר טעמת וממה אכלת ותאמיני לי, זה פשוט לא שווה את זה.
    לצערנו זה הגיוני שעלית במשקל אם אכלת הרבה מותרות שמספיקות לחודש, להזכירך הגוף מתרגל לאורח חיים מסוים ולאכול כמות כזו של קלוריות פעם בשבוע, ברגע שאת פותחת את הסכר הגוף חוזר למגננה ולא רק שהוא לא משחרר הוא גם מעלה.
    תזכרי בהרגשה שהייתה לך כשהגעת לשמירה ואל תרפי ממנה!
    שיהיה לך יום טוב :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

השמירה קשה הרבה יותר מתהליך הירידה.
    בתהליך אנחנו יודעים לעשות מה שכתוב בתפריט ורואים ירידה. בשמירה מוסיפים לנו עוד מנה מותרת ואז אנחנו מרגישים “בטוחים” מדי, כאילו נתנו לנו את פסל החסינות.
    ולא צריך בולמוס-שוקולד כדי לחרוג, ליפול ולהיכנס לדכאון, מספיק שאנחנו לא מדוייקים בתפריט והופ, אנחנו מוצאים עצמנו עושים תפריט חלי בדיגום חופשי.
    הגעת להישג וחבל לוותר עליו.
    ממליצה בכל לב להיעזר ברישום שבועי. כך לפחות תדעי איפה בדיוק מעדת

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות