חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולן/ם
    איזה כייף לי השבוע נרשמתי לקבוצת התמיכה של חלי לראשונה בחיי. אני אמא לשני ילדים מקסימים ובנוסף לקסם הזה התווספו לי עוד 20ק”ג מיותרים שביום ראשון עשיתי מעשה ונרשמתי לקבוצה.
    ביום השני היה לי קשה הרגשתי רעבה חסרו לי מאד הפחמימות הסנדוויצ'ים ובייתי רעבה בליבי התחיל להתעורר ספק לגביי היכלת האישית שלי לעמוד בתהליך עד להפיכתו לדרך חיים. יום שלישי קמתי בבוקר והמשכתי רגיל התחלתי להרגיש סוג של שליטה שאני יודעת מה נכנס לפי מה אמור להיכנס וכאלה חייבת להודות שלא נשברתי ולא חטאתי גם לא ביום רביעי וההרגשה היא מצויינת אמרתי לעצמי כרגע לא חשובה לי הירידה במשקל יותר חשוב לי להתמיד בתפריט לסגל לעצמי אורח חיים בריא ובעיקר לדעת מה נכנס לפי. ביום החמישי כבר היה קשה נסעתי לאחותי ואצלה היו מלא פיתויים המון סירים עם אוכל טעים שוקולדים ומיני מאפים ניסיתי לשמור ולא לחטוא אך לשווא הנה קערת מרק עמוסה באורז ותפוחי אדמה ואז אמרתי טוב אני יכין לעצמי סלט גדול מלא מלא ירקות ל”סתום” את תחושת הרעב המציקה (זה בכלל לא רעב זה המוח והעיניים שלא מצליחים לעמוד בפיתוי). אך לשווא ובאמת יום של נישנושים עבר עליי. למחרת ביום השישי התעוררתי בבוקר והמשכתי בתהליך אך התחושה המעיקה מיום קודם רבצה עליי אמרתי לעצמי שאני אתקשר למדריכה שלי ואשתף אותה אך לא העזתי … ואז שמרתי על התפריט אבל הכל היה בכאוס לא ממש מסודר חישוב של נראה לי שעברו כך וכך שעות שישי בערב זה תחליף לצהריים אבל מי סופר שבסלט שאמא הכינה יש מעט שמן ומי סופר הדג טעים אבל יש גם דלעת מבושלת עם קצת אורז והמטבוחה אז לא ניקח חצי חלה עם קצת מטבוחה אבל אודה שמזל שרק זה מה שאכלתי כי לפני הקבוצה אז זה יכול היה להסתכם ב3 פרוסות חלה עם מטבוחה וצלחת ענקית של דלעת עם אורז אז באמת הרע במיעוטו אף על פי שהלכתי לישון בתחושה כבדה מאד התעוררתי בבוקר והמשכתי בתהליך קראתי את החוברת של חלי שוב קראתי מתכונים שוב קראתי תחליפים ואז זה ממה שאכלתי ביום השישי : קפה בלי סוכר חטיף בריאות 70 קלוריות כפית גבינה לבנה ושתי כוסות מים – בוקר ביניים – 2 כוסות מים ואגס , צהריים 4 פרוסות פסטרמה דל שומן פיתה קלה + ירקות חינמיים ושתי כוסות מים ועכשיו כוס קפה בלי סוכר ובלי חלב והחטא להיום קוביית שוקולד מריר …. אז לכל מי שקראה עד עכשיו תודה רבה ובעצם מה שאני שואלת האם אני יצליח אם כבר בהתחלה אני ככה חוטאת וקשה לי. ברור שאני רוצה לרדת במשקל ומעבר לזאת אני גם רוצה לשלוט בכל המעידות האלה , אז נכון שהשבוע הראשון מסתכם בכך שכמות המעידות שלי ירדה ב3/4 האם זה נכון להסתכל על כך האם נכון לשאוף להגיע ל-0 מעידות ?? תודה למשיבות תודה לקוראות

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל ברכות על ההחלטה האמיצה להצטרף! זה ממש לא מובן מאליו..
    כתבת משהו כל כך יפה שמאוד התחברתי אליו-כמות המעידות ירדה ב-3/4-לדעתי פה את מנצחת!!! משבוע לשבוע את תצמצמי את המעידות ותהיי על דרך המלך! את מסגלת אורח חיים חדש,שונה,אין ספק שזו לא משימה קלה אבל את בדרך הנכונה!!
    את כבר יותר מודעת לעצמך,את כבר יותר ערנית לחטאים ואת כבר מבינה איזה חטאים היו אם לא היית מתחילה את התהליך!
    מאחלת לך שתצליחי משבוע לשבוע להתגבר על הפיתויים שכמו שאמרת זה בא מהעיניים ולא מהבטן, שתשאבי מוטיבציה מהסביבה,מהפורום והכי חשוב מעצמך!!!
    בהצלחה בהמשך יקירה :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות