- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
28/07/2012 בשעה 2:16 #203487אלמונילא פעיל
אחרי חודשיים ושבוע בלי נפילות, הכל הלך ממש ממש טוב ! והינה גם אני נשברת … פתאום השבוע ממש ממש קשה לי, לא יודעת למה לא יודעת מה קרה פשוט החשק ממש התעורר ! והרעב צץ כל שניה, היום נפלתי וחרגתי מהתוכנית, ממש קשה לי עם זה, חשבתי שאני חזקה מספיק בכדי שלי זה לא יקרה מכירים ? אז זהו שלא … אני מפחדת שזהו ויתרתי אני מפחדת לחזור להרגלים הישנים והקלים, אני מאוד מאמינה בדרך של התוכנית ומאודדדד רוצה להגיע למטרה שלי ואני לא יודעת מה קרה … זה ממש מלחיץ אותי :המום: ירדתי עד כה 7 קילו נשארו עוד 8 ק”ג לפחות מבחינתי … אני בחצי הדרך ! לא רוצה ליפול עכשיו !!!!! :עצוב:
14/04/2019 בשעה 2:16 #203489אלמונילא פעילהי מאיה יקרה. שבת. שקט בבית. רק אני ערה. נכנסתי לפורום ומצאתי את ההודעה שלך. את יודעת, אנחנו לא כל כך חזקות. אנחנו חכמות להבחין בחולשה שלנו ולעשות כל מיני דברים כדי לחזק את עצמנו ולעשות מה שטוב בשבילנו. :אוהב: ואת אחת הטובות אם לא ה. יש את המשחק הזה עם מטקה וכדור שמנסים להקפיץ בלי להפיל. לפעמים אחרי שמצליחים להקפיץ ממש הרבה הכדור נופל…… אפשר לוותר ואפשר פשוט לחזור להקפיץ…. הנפילות והחשק העז לאכול סתם תמיד מחכים ויחכו לנו מעבר לפינה. זה טבעי. אנחנו נשתמש בכל האמצעים כדי שזה לא יקרה, וגם נקום מהר ככל האפשר ולהמשיך במסע שלנו. ברגע שהתחלנו לשמור על התפריט , התחלנו במסע שלא מסתיים. אוכלים מסודר, שותים הרבה מים, עושים פעילות (דרך אגב: מה קורה עם זה? התחלת משהו??) , נהנים מהתהליך, מקיפים את עצמנו במסגרות תומכות , מבינות ומחבקות וממשיכים ללכת. כשיש עודף משקל גדול הקילוגרמים נושרים בקצב מואץ, ככל שמתקרבים למשקל שמירה הירידות יותר קטנות ובשמירה הירידות די נעצרות
, אבל העשיה די דומה. רק נראים הרבה יותר יפה – כמובן. אני מזמינה אותך עם כל הלב :אוהב: :אוהב: לחזור ולהצטרף למסע ולעבוד ביחד . יש 6 ארוחות ביום שבהן אפשר להתחיל לתקתק, להתחייב, לדווח וללכת בשביל שעושה לנו טוב. את באה??? :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:14/04/2019 בשעה 2:16 #203490אלמונילא פעילזה בסדר ונורמאלי לחלוטין ולא קרה שום דבר רק שעכשיו את גם יודעת שאת לא חסינה ואת יודעת את מקומך. אז פשוט מאד עכשיו ממשיכים בתהליך. זה לא קל המלחמה עם האוכל תמיד תמיד תהיה חלק ממך. עם הזמן זה נהיה יותר קל. נפילות תמיד יהיו אבל את תלמדי לקחת אותן יותר בקלות וגם להתגבר יותר מול הפיתויים אפילו כשאת לא בשיא המוטיבציה. את תתרגלי להכל, גם לנפילות גם לתפריט, גם לשליטה התמידית שצריך להיות בה. פשוט תמשיכי כרגיל בתוכנית כל השאר יבוא זה עניין של זמן
14/04/2019 בשעה 2:16 #203492אלמונילא פעילואת ממש לא הולכת ליפול, לא עכשיו, לא בחצי הדרך.
קדימה לקום, להזדקף ולהביט רק לנקודה אחת – למטרה.
כולנו נופלים… משמע: כולנו בני אדם, זה לא אסון אם לא נשארים להנציח :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.