חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השבוע אלוהים החליט לבצע בי חלק מהתוכניות שלו ובעודי עומדת בצומת מסוכנת באיזורינו, מאותתת, עומדת, והכי חשוב חגורה, מישהי פיספסה אותי ולא הבחינה שאני עוצרת, נכנסה בי חזק ב80 קמ”ש בערך, מעכה לי את האוטו ואת הצוואר, האוטו טוטאלוס ואני, חייה ונושמת תודה לאל צוואר ושרירים גמורים 🙁 התאונה הביא איתה חידושים טובים סך הכל, החלפנו אוטו לטוב יותר, כנראה שאני לא אעבוד בעבודה שבמילא לא רציתי אבל נכנעתי משיקולים כלכלים זאת אומרת שאני אמשיך בעבודה הפחות רווחית שלי כרגע אבל אהיה יותר מאושרת ומשוחררת, בנוגע לתכנית, אני לא יודעת אם זה תירוץ, אבל עם כל הנסיעות לבית חולים, ולמשטרה, וחיפוש אחר אוטו ונסיעות לבדוק אוטו, ובסוף לקנות אוטו גרמו לי לא להיות בפוקוס בכלל, מבולבלת ועייפה ולא ממש הצלחתי להיצמד לתוכנית אבל השתדלתי שמה שאני אוכלת כבר לפחות יהיה בריא ומעט(במילא כבר לא יכולה לדחוף הרבה:) אבל לא ממש מסודר.. יום שני שקילה נוספת, אהיה בשיא המחזור שלי שכמובן היה צריך להתחיל היום 🙁 סליחה לגברים הנבוכים:)לא מצפה
    ליותר מידי ומקווה לטוב.. בכל מקרה אני לא מתכוונת להפסיק משהו ולהמשיך את האי סדר הזה מקבלת שזה שבוע קשה מיני רבים ושיש לי עוד הבה עבודה שאני מתכוונת לעשות ויהי מה! בהצלחה לכולנו ואל ייאוש!! 🙂 ו.. לילה טוב..

אלמוני
    לא פעיל

תגיעי לשקילה ביום שני ותקבלי המון המון כוחות וחיזוקים, לא משנה מה המשקל יראה, העיקר הכח שהקבוצה נותנת…
    תסתכלי על הצד החיובי בכל המצב הזה, לפחות את לא תעבדי בעבודה שלא רצית לעבוד.. גם שהמצב והתקופה לא טובים במיוחד, תמיד כדאי לחפור עמוק, להסתכל על הדברים החיובים שיוצאים מזה ולהיאחז בהם.. זה נותן המון כח..
    בהצלחה והרבה בריאות..

אלמוני
    לא פעיל

תרגישי טוב , מכל רע יוצא טוב …הנה יש לך אוטו יותר חדש, אל תתיאשי , יום שני תגיעי לקבוצה , זה יחזק אותך ויתן לך כוחות לשבוע הבא .

אלמוני
    לא פעיל

תודה ואני באמת משתדלת לראות את החיובי… אין לי כוח לכלום הבית של הפוך ואני כוולי ברחמים עצמיים… העיקר שאני לא מתנחמת באוכל…מחר, חוזרת לשגרה… אמלא את מלאיי המצרכים הדיאטטים שלי, אסדר ואנקה את הבית.. אתאושש.

אלמוני
    לא פעיל

מצטערת על החוויה הנוראית שעברת, מאחלת לך התאוששות מלאה והכי מהירה שאפשר!!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות