חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אני חדשה בתוכנית והשבוע שחלף היה השבוע הראשון שלי..
    התמדתי כמו שצריך, אכלתי לפי התפריט (אפילו היו מקרים שלא אכלתי את כל הארוחות כי כבר הייתי שבעה), שתיתי הרבה מאוד מים, עשיתי כמעט כל יום ספורט
    אפילו לא נשברתי פעם אחת.. השבוע עבר לי מהר ורק חיכיתי להישקל.. והפלא ופלא… ירדתי רק 300 גרם!!!!!!!! אני לא מאמינה!!! אני כל כך מאוכזבת, אני ב”ה מתחתנת עוד 3 חודשים ורציתי להוריד כמה קילוגרמים עד אז כדי אבל לא תיכננתי להוריד בשבוע שכל כך השקעתי והתמדתי 300 גרם!!!!!!!! במיוחד שזה השבוע הראשון ובדרך כלל תמיד יורדים בו ירידה יפה..
    אנילא יודעת מה לעשות.. בא לי לבכותתתתתת :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שזה נשמע דבילי, אבל זה בדוק!!!
    לפעמים כשאוכלים פחות זה מעכב ירידה! תאכלי את כל שש הארוחות כמו שכתוב גם אם את לא רעבה פשוט בכוח. ותשתי המוןןןןןןןןןן.
    ואני מציעה לך לעשות רישום! יש דף רישום שבועי בצד ימין שאת יכולה להדפיס. זה ממש מפקס וככה תראי שאנחנו חורגים הרבה בקטנה… ואם לא אז לפחות המדריכה תוכל לראות אולי את טועה במשהו ולא יודעת…
    בכל מקרה המון הצלחה! מזל טוב ואנחנו כאן לשלאלות….

אלמוני
    לא פעיל

תמשיכי להתמיד ותראי תוצאות.. אני בשבוע הראשון ירדתי קילו וחצי.. ואחרי זה רק גרמים ספורים..

אלמוני
    לא פעיל

יעל הי
    שמי דפנה אביב ואני בתכנית קצת יותר מתשעה חודשים, עד כה השלתי כמעט 30 קילוגרם
    ותאמיני לי התכנית עובדת!!!!!
    אני מבינה שאת מאוכזבת אבל חשוב שתדעי שכל ירידה קטנה כגדולה היא מבורכת
    תני לעצמך הזדמנות נוספת ואל תתייאשי
    מה שבטוח שמה שיורד מהר עולה מהר
    אל תתיאשי ובטח אל תבכי… תאמיני בדרך הזו ותצליחי
    פה זה לא שיטה של זבנג וגמרנו, פה זה דרך חיים
    תאמיני לי שגם לי יש שבועות של תסכול שאני עושה הכל כמו שצריך, ממש מחוננת, ועדיין הגוף לא מתגמל אותי בהתאם לכך אבל עדיין אסור לומר נואש
    ובכל מקרה שיהיה המון במזל טוב!!!
    יום טוב
    דפנה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

לדבר עם המנחה לקבל ממנה טיפים ..וכמו שנכתב לא לדלג על ארוחות..אני גם סופרת את הקלוריות כל יום 1200 קלוריות מינוס איזה 300 400 קלוריות שאני שורפת בחדר כושר כל יום חוץ משישי שבת..ויורדת בכייף…
    את עוד תהייי חתיכה שחבל”ז בחתונה תאמיני ותצליחי ב”ה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

יעל יקרה, לפעמים מאוד שומרים ולא רואים תוצאות בשקילה השבועית אלא בשקילה לאחר שבועיים שלושה. הגוף זוכר הכל. לכן לדעתי תהיה לך ירידה משמעותית בשבוע הבא במידה ואת עומדת בתוכנית. יש בנות שאומרות השבוע לא עמדתי בתוכנית ואכלתי המון ואופס המשקל מראה ירידה או שמירה על המשקל הקיים, ובפועל מה שקורה הגוף “זוכר” ובשבוע לאחר מכן אכן יראו עלייה. לכן אין לך מה לבכות תעדכני כמה ירדת בשבוע הבא ואז תכתבי ” בא לי לשמוח….” בהצלחה… מחזיקה לך אצבעות…

אלמוני
    לא פעיל

לפעמים הגוף בשוק בהתחלה והוא לא מוריד…. ככה היה לי גם בשבוע הראשון ואחר כך הפצצתי
    ב”הצלחה! :מאושר:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות