אז ככה אני רוצה לשתף איך היה השישי שבת לפי התוכנית של חלי
שאני יגיד לכם שעד עכשיו השישי שבת היה הקטע הכי קשה בשבוע וזה אמת..!
קודם כל אני אתחיל בזה שהפעם קבלתי תמיכה מלאה מצד כל המשפחה המצומצמת והמורחבת וכל אחד עוזר לי בדרך שלו
ושהיום הלכתי לארוחת צוהרים המושתפת אצל סבתא הכינו לכבודי סלטים רק אם ירק וללא טיפת שמן וזה גרם לי להרגיש נהדר יחד אם התמיכה שנתנו ליי וגם כלל המון כוח לשובע חדש אם המון אנרגיה להמשיך בתוכנית.!
יתר על זה היה שולחן מלא עוגות אצל סבתא שלי ולא נגעתי בכלום כל הזמן חשבתי על אוסנת והקבוצה והמראה של הבני דודות הרזות שלי עוד יותר הגביר לי תחשק להרזייה מיידית.!
וכנ”ל יום רבעי שהיינו אצל דודה שלי במסיבת הגיוס גם כן לא נגעתי בכלום היו עוגות מכל מיני סוגים עגיות ועוד פיצוחים ונישונושים ופשוט שום דבר לא הזיז ליי!
ושזה אחד הקשים! אני הסתפקתי בכוס תה ואמרתי לכולם שהצבתי בפני מטרה והיא להרזות עד לקיץ גם לחתונה וגם שסוף סוף אוכל להנות מהחיים עם כנסתי לגיל 23.!
וגם בעבודה אומרים לי שאני עקשנית שאני מסרבת לכל מיני דברים שהם מציעים לי בארוחת בוקר והם אמרו לי שהם לא הכירו תצד הזה שבי וכל פעם נותנים לי כוחות וזה הרגשה מאוד כיפית שיש סביבך אנשים מעבר לקבוצה שעוזרים ותומכים.!
אני מחכה לשקילה הראשונה קצת מפחדת לעלות על המשקל.!
אבל אני גם לא מצפה להרבה במהלך השבוע כי עד שהתרגלתי לתפריט והיו לי את כל הדברים שלפיו לקח קצת זמן.!
ואני גם אגיד ויוסף שהיום המשפחה המורחבת הציצה בתפריט של חלי וכל מה שקלבתי ולקחו ממני לצלם את זה ובקשו ממני שאני אתן להם גם טיפים כי הם מאוד התרשמו מהקבוצה לטובה והוסיפו שעכשיו נהייתה להם מבינה בפחחמות וחלבונים.! ומה מותר ומה אסור.!
בקיצר בביקור אצל סבתא חשבתי שיהיה לי קשה אבל שאבתי המון המון כוחות לקראת שובע נוסף וחדש
אני מאחלת לכולנו הצלחה בשובע הזה שיהיה לכולנו עלייה ולא נפילה והחשוב הוא שנישמור על עצמנו
:). מחכה כבר ליום שני בשעה 9:00
וואו איזה כיף! משפחה מקסימה יש לך:)
את פשוט תותחית!!! ככה לעמוד בפני כל הפיתויים האלה… מצדיעה לך!!! את ממש גיבורה!!!
אל תפחדי מהשקילה, יהיה בסדר!!!
את היית מעולה ותמיד יש תוצאות!!!
וגם אם חס וחלילה השבוע לא תרדי, לא קרה כלום תמיד יש עוד שבוע
אבל בעזרת ה' תהיה לך ירידה יפה!
מלא בהצלחה ותעדכני:)
אוהבת הדסה
אני בטוחה שכשיש תמיכה הרבה יותר קל,
אני שמחה בשבילך שמשפחתך תומכת בך ומפרגנת זה נורא חשוב
לכי תדעי אולי תכניסי גם להם לראש לשנות את הרגלי האכילה :))
שיהיה לך המון הצלחה בשקילה הראשונה
ושבוע נהדר
♥