חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז איך עבר הסופ”ש? אצלי פחות טוב אבל לא נורא! עושים הסקת מסקנות וממשיכים הלאה!
    ההחלטות שלי אחרי הסופ”ש:
    1. להעביר את המותרת מיום שלישי לשישי בבוקר- צהריים לפחות לשבוע הזה ונראה איך זה ישפיע 🙂 כי ברגע שאני עושה את המותרת ביום שלישי זה יוצר פער לסופ”ש – ובחורף במילא קשה בחורף אז אם תהיה מותרת מוגדרת אני מקווה שיהיה לי יותר קל בסופ”ש 🙂
    2. חייבת לחזור לרשום יומן אכילה!!! כל פעם אומרת שאני אחזור לזה ולא חוזרת…
    3. לא הולכת לישון בלי לדעת מה אני אוכלת מחר! ברגע שאני לא יודעת מה אני הולכת לאכול הכל נגרר, אני מבזבזת בבוקר כבר את החטיף אנרגיה והארטיק במקום לשמור לי אותם לאחרה”צ
    4. לשמור על מרווח של שלוש שעות! בזמן האחרון יוצא לי לאכול כל 5 שעות ואפילו 6 ואז שלוש ארוחות בהפרשים של רבע שעה…
    אז עם ארבעתם אצא לי לדרך מחדש ומעניין איך יהיה לי 🙂
    בשני שקילה- די ברור לי שעליתי אבל מתחילה מחדש! לא אתן לחורף או לחנוכה שכבר דופק בדלת לשבור אותי…השבוע אעשה מותרת שהיא לא סופגנייה, שבוע הבא מותרת שהיא כן סופגנייה כי חנוכה וזהו בזה אני אסיים את הסופגניות לחג הזה אלא אם כן יבוא לי לעשות עוד מותרת או 2 של סופגניות אחרי… 😉 במילא הן אוטוטו יורדות מהמדפים…
    אז שבוע מדוגם ובריא לכולן! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני אעשה את כל מה שכתבת, השבוע אתן מעצמי פי 10 כדי שהנפילה שלי לא תשפיע על השקילה הבאה, אתמול היה לי יום מצויין ואני שמחה.
    דגשים שלי לשבוע הזה:
    1. רישום! חייבת לחזור לרשום כל מה שאני אוכלת זה הכי עוזר ומפקס אותי.
    2. במקום לעשות ספורט 3 פעמים השבוע, לעשות 5 פעמים השבוע כל יום שעה (הלוואי שאצליח!)
    3. לתכנן מה אני אוכלת לאורך השבוע ולבשל בהתאם.
    4. אני רוצה לעשות את התפריט של ה-1500 הישן לפני שהוסיפו לו 2 מנות שומן נוספות, כמו שאת אוכלת את ה-1200 הישן .. אז זה גם עוד משהו שאני משנה השבוע.
    5. לבחור מותרת מראש, שאחשוב עליה במשך כל השבוע, ולא להחליט עליה רק ברגע האחרון.

שיהיה שבוע מדוייק ונעים :אוהב: :שמח2:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות