חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ב”ה

שבוע טוב לכולם!
    לא כתבתי פה כבר די הרבה זמן. ואני חושבת שיעזור לי לשחרר קצת.
    ובכן, החודשי'ים האחרונים היו לי לרועץ. אני נעה סביב אותו משקל. עולה 2, יורדת 2.
    תהליך הירידה הוא לא פשוט, אך כמו שחלי אומרת (לא זוכרת במדוי'יק לצטט, אך את הרעיון כן)
    'את לא תקועה, את פשוט מתאמנת על שמירה' איזו גישה חיובית ונעימה!
    ויש הרבה אמת בדבריה.
    אפשרתי לעצמי לאחרונה לי'יזכר בכל מיני דיאטות, ומסגרות שעברתי במשך חי'י, והסיפורים רבים.
    וסוף סוף הבנתי שאני את המסגרת שמתאימה לי לירידה, ברוך ה' מצאתי.
    לא האמנתי שזה יקרה אי-פעם. אחרי כ”כ הרבה אי-הצלחות, צברתי אכזבות שהצטברו לערימות מכובדות (בכל פניהם). אמנם אני רק בחצי הדרך. אך אני רגועה, שלווה, ושמחה לומר באמת ובתמים, שאני לא מפחדת מהדרך. ארוכה ככל שהיא תהיה. כי את המסגרת ירידה הנכונה יש לי ביד. כל שנשאר, הוא להתמיד ככל שביכולתי.
    בכל מסגרת שבה הי'יתי מתחילה, חיכיתי כבר להגיע לסוף, כדי לחזור לאכול. אך כאן המציאות שונה. לא אשקר ואומר שאיני חפצה להגיע לשמירה, אך התהליך אינו סבל בשבילי.
    הוא גם לא הנאה צרופה, מכיוון שההתמודדות קשה ומאתגרת, אך משביע ( ;)) , ויותר מכך- משביע רצון.
    אני מאחלת לכולם הצלחה רבה השבוע.
    שנזכה להינות מההתמודדות והדרך שאנו עוברים. כי זו היא עבודת המידות בכל פניה. עבודת המידות (בבגדים), עבודת המידות (במינונים), והכי חשוב- עבודת המידות בנפש. לדעת לרסן את יצרנו. ויש לדבר זה השלכות אדירות על כל התנהלותו של האדם. ריסון עצמי, התאפקות, וכן הלאה על זו הדרך.
    שבוע מוצלח :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

נדמה לי שמאז עדכון מס' 23 נעלמת ונאלמת לנו. נכון?
    והאמירה המדויקת של חלי היא “מתרגלת שמירה” 🙂 🙂 🙂
    שבוע מהנה ויאללה ממשיכים הלאה :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות