חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מחר השקילה שלי…
    היו לי לא מעט אתגרים השבוע – אירחנו פעמיים והשבוע גם מארחת וגם מתארחת כמה פעמים מה שמקשה לא מעט…
    אתמול היה לי סופר קשה! היו מלא סלטים אבל לקחתי קצת מכל דבר כי יש יחסית הרבה שמן (אני יודעת כי אני הכנתי;)
    וזהו!
    עכשיו בקינוחים היו פשוט דברים מטורפים כולל קערה ענקית של קצפת וקרם וניל עם תותים ועוגות קרם מטורפות ,סופגניות כמובן ועוד מלאא דברים.. ואני לא יכולה כלום 🙁
    עוגת פייבר וואן עם כדור גלידת פיטנס ובננה ועשיתי לי סוג של קינוח…
    בקיצור ממש דייקתי השבוע וגם רשמתי ותיכננתי הכל!
    אבל יש לי תחושה חזקה ממש שלא רק שלא ירדתי במשקל אלא גם עליתי! ואין יום מתסכל מזה שמשקיעים ונמנעים מכל כך הרבה דברים ובסוף יש עלייה…
    איך אתן מתנהלות בחג? יש לכן טיפים? ותחזיקו לי אצבעות! השקילה מחר בבוקר :לאבטוח: :מבולבל: :לאמבין:

אלמוני
    לא פעיל

אני יכולה להבין אותך ברבי.. אני גם התארחתי ובכללי בחג הזה יש מיליון פיתויים.
    כמוך, אני מצליחה לעמוד בהם אך יש לי תחושה שעליתי גם אני.
    אולי כדאי לחשוב על העובדה שאם היינו נכנעות לפיתויים העליות שלנו היו משמעותיות הרבה יותר. נכון שעלייה של 300-600 מבאסות אבל הן הרבה פחות נוראיות מעליות של קילו+, לא? :לשון:
    מעבר לזה.. עצם העובדה שאנחנו מצליחות לשלוט במה שנכנס לנו לפה זו הצלחה וניצחון בפני עצמו!
    נמשיך ככה ובטוח נגיע ליעד שלנו.
    הטיפ שלי להימנע מדברים אלו הוא לזכור את כמות הקלוריות שיש בכל ביס וביס.
    זה באמת שווה את זה?
    אנחנו באמת צריכות את זה?
    נכון, אין ספק שזה טעים.. אבל ירדתי כל כך הרבה לא בשביל לעלות את זה בחזרה.
    הבראוניז הזה יותר מטעים ומספק את החשק שלי למתוק. בנתיים אסתפק בו ובכוס קפה חם.
    מחזיקה לך אצבעות בשקילה יקירה :אוהב: :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות