חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול עליתי חצי קילו, ישבתי כל ההרצאה עם דמעות בעיניים ורק רציתי לחזור הביתה וללכת לישון!!!! אפילו אוכל לא עניין אותי למרות שהייתי מאוד רעבה. בסוף חזרתי הביתה הכנתי ארוחת ערב לפי התפריט +שלגון דיאט הלכתי לישון.
    היום קמתי עם אנרגיות חדשות ללכת בדיוק לפי תפריט 6 ארוחות ולהוכיח לעצמי בשבוע הבא שאני מסוגלת לרדת …..
    אומנם אני מאוכזבת מאוד אבל אני לא מרימה ידיים ולא נשברת, אין מה לעשות חייבת לתת “עבודה” אחרת לא הראה תוצאות!
    שבוע טוב ומוצלח לכולם!!!!

אלמוני
    לא פעיל

זה חלק מהתהליך! כולנו פה עברנו את זה..
    תחשבי על זה כ”עלייה לצורך ירידה” :שמח1:
    תמשיכי עם האנרגיות הטובות החדשות ואת תצליחי! :אוהב:
    תאמיני בעצמך!
    שיהיה יום משובח!

אלמוני
    לא פעיל

שיהיה לך בהצלחה, האמת גם עליי עובר שבוע נוראי וכנראה שאני אזדהה איתך היום בתחושה כי אבדתי הרבה שליטה השבוע אפילו שעשיתי ספורט זה לא יכסה על כל ה”חטאים” האלה
    אני אפילו מתלבטת אם ללכת היום , כי לא בטוח שיש לי כוחות נפשיים להתמודד עם זה :ph34r:

אלמוני
    לא פעיל

טלי יקרה את כבר לא חדשה אני מאמינה ( עדיין לא הספקתי להכיר את כולכן) ואת יודעת טוב מאוד שאי אפשר לשלוט בירידה כל שבוע נכון זה מתסכל ,נכון זה עצוב וכואב , אבל בחיים כמו בחיים אנחנו צפויים לעליות ולירידות .המטרה חזקה מאיתנו אנחנו נלך בראש מורם כל שבוע לפגישה ותוכיחי לעצמך שאת חזקה ובריאה העבר נשאר מאחורה ואיתו גם כל מה שהישלת….העור שלך מתוח יותר ,והנפש חזקה ובריאה יותר .חייכי אל תהיי עצובה והכול יסתדר אני מבטיחה. 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות