חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ערב טוב לכולן, אחרי ששיתפתי בשבוע שעבר על המטרה להשלים לכיסי 11 ק”ג,
    עבר עליי סופ”ש לא קל.
    אני עובדת כמנהלת ארועים, וכבר שבוע שני שאני מוצאת את עצמי מסיימת ארוע עם
    זלילה מטורפת ולא מבוקרת של אוכל ובעיקר קינוחים,
    ולאחר שבשבוע שעבר הנפילה לא השפיעה מאוד על השקילה כיוון שבמהלך השבוע עצמו
    עמדתי בתפריט באופן מלא, ירדתי 600 גרם, אך השבוע,
    לאחר נפילה שנייה, זלילה נוראית והרבה רגשות אשם, העלתי בחזרה את 600 הקילוגרם
    והתרחקתי שוב מהיעד.
    הנפילות האלה מאוד קשות לי.. בעיקר בגלל שבזמן שאני אוכלת את מה שאני לא צריכה לאכול,
    המחשבות רצות לי בראש.
    המחשבות על השקילה, על ההודעות שרצות פה בפורום שיודעות לנחם ולעזור תמיד,
    כאילו מאין קולות כאלה שמנסים להגיד לי להפסיק אבל זה פשוט לא עוזר.
    וככה, למרות שבתחילת השבוע אני אוכלת מותרת, בסוף השבוע אני מוסיפה לעצמי עוד שתיים.
    כנראה שהייתי צריכה לראות את העלייה במשקל כדי לחטוף סטירה ולהבין שסטיתי מהמסלול
    וצריך לכוון את הGPS מחדש.
    אז אני מתחילה שבוע חדש, יומן רישום שבועי נקי, לבן וחלק, והחלטה לסיים את השבוע הזה כמו גדולה ולצאת קטנה בכמה גרמים (;
    שבוע טוב לכולם! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כמה פעמים בשבוע יש לך אירוע כזה שאת מנהלת והוא מרוצף באוכל ושתייה וקינוחים ?? איך את נערכת גם למתח לפני ובזמן האירוע וגם להרפיה שנוצרת אחרי שהאירוע מסתיים ויש עדיין ים של קינוחים בסביבה. את יודעת, כל קושי דורש תשומת לב מיוחדת והערכות מיוחדת. כל שבוע מחולק לשבעה ימים וכל יום מחולק לכמה רגעים קשים. יש צעדים קלים ויש צעדים שבהם צריך להרים רגל מעל מכשול או ללכת בשווי משקל על גשר צר ואת כל הדברים האלה כדאי לתכנן מראש ולהיעזר בכל מה שאפשר… אני מאחלת לך המון הצלחה בכל הצעדים של השבוע :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי שני,
    מה שהכי בלט לי בהודעה שלך אלה המחשבות שכתבת שרצות לך בראש, ואני מציעה שתחליפי אותן במחשבות של איך שני תרגיש אחרי אכילה מטורפת, למה שני רוצה לרזות ואיך שני חולמת להיות, כי בינינו אנחנו פה בפורום תמיד נעודד ונתמוך אבל בראש ובראשונה את בתהליך למענך, למען הרצונות והחלומות שלך :אוהב:
    ודבר נוסף שמאוד אהבתי, שאת מכוונת את ה GPS מחדש ופותחת דף נקי והכמה גרמים האלה יהפכו לקילוגרמים.
    שבוע טוב ומוצלח :מאושר: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

השאירי את העבר במקומו – בעבר והתחילי מחדש :שמח2:
    עם אופטימיות כמו שאת משדרת אין לי ספק בכלל שתצליחי!!!
    ועכשיו קצת טיפים….
    סה”כ אנחנו בני אדם ואנחנו לא יכולים להיות 100% כל הזמן. נסי השבוע להיות 80%-90% ולא 100% ככה יהיה לך קל יותר ולא תלקי את עצמך על כל נפילה קטנה.
    אם את רואה שקשה לך יותר בסופי השבוע, השאירי את המנה המותרת לימים אלו. תכנני אותה מראש וצרפי אותה לארוחה וככה תרגישי שאת אוכלת ומתפנקת יותר.
    נסי לנהל יומן אכילה, הוא משאיר אותנו הרבה יותר מפוקסים כשכל האוכל כתוב ככה מול העיניים.
    כשאת רואה שקשה לך ויש משהו מפתה מול העיניים, קודם כל תתרחקי מהפיתוי ונחמי את עצמך בדברים מותרים כמו כוס קפה, משקה דיאט, סוכריה, מסטיק וכו'. בדר”כ זה מדכא את הצורך במתוק ועוזר להיות יותר חזקים מול האוכל.
    וכמובן, בכל רגע של משבר, כנסי פה לאתר ותנסי לשאוב את הכוחות מסיפורי ההצלחה ומההודעות המנחמות פה בפורום, לי זה עוזר… 😉
    שיהיה שבוע מעולה וקל ועדכני אותנו איך הולך!!!

אלמוני
    לא פעיל

השאירי את העבר במקומו – בעבר והתחילי מחדש :שמח2:
    עם אופטימיות כמו שאת משדרת אין לי ספק בכלל שתצליחי!!!
    ועכשיו קצת טיפים….
    סה”כ אנחנו בני אדם ואנחנו לא יכולים להיות 100% כל הזמן. נסי השבוע להיות 80%-90% ולא 100% ככה יהיה לך קל יותר ולא תלקי את עצמך על כל נפילה קטנה.
    אם את רואה שקשה לך יותר בסופי השבוע, השאירי את המנה המותרת לימים אלו. תכנני אותה מראש וצרפי אותה לארוחה וככה תרגישי שאת אוכלת ומתפנקת יותר.
    נסי לנהל יומן אכילה, הוא משאיר אותנו הרבה יותר מפוקסים כשכל האוכל כתוב ככה מול העיניים.
    כשאת רואה שקשה לך ויש משהו מפתה מול העיניים, קודם כל תתרחקי מהפיתוי ונחמי את עצמך בדברים מותרים כמו כוס קפה, משקה דיאט, סוכריה, מסטיק וכו'. בדר”כ זה מדכא את הצורך במתוק ועוזר להיות יותר חזקים מול האוכל.
    וכמובן, בכל רגע של משבר, כנסי פה לאתר ותנסי לשאוב את הכוחות מסיפורי ההצלחה ומההודעות המנחמות פה בפורום, לי זה עוזר… 😉
    שיהיה שבוע מעולה וקל ועדכני אותנו איך הולך!!!

אלמוני
    לא פעיל

תמשיכי באופטימיות, ברישום, ברצון, ותראי שהפיתויים הרבה יותר קטנים, ואת הרבה יותר חזקה!!!
    תחזיקי את עצך שבוע ותיראי שמשם יהיה לך הרבה יותר קל, ההרגשה של ניצחון וגאווה בעצמך תתעצם!!! :אוהב:
    ואני מצטרפת לכל מילה של יהל!! אני גם משתמשת באותם טיפים!!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות