אני בן אדם של חלבי… אני מנסה לחפש מתכונים שיתאימו לתוכנית לשבועות ואולי גם ליום-יום. מצאתי מתכון שנראה ממש טוב, כולו מורכב מבצק פילו ומגבינות 5%. מישהו יוכל לעזור לי בחישובים ולומר האם (לא רואה סיבה למה לא :לאבטוח: ) וכמה אפשר לאכול ממנו? להלן – http://www.foodpage.co.il/%D7%A9%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%A6%D7%A7-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%95-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%92%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%91%D7%99%D7%9D/
בבלוג שלו פרט לזה- תחפשי בפייסבוק את אתי ימין גם לה יש כמה רעיונות עוד דבר- תמציאי בעצמך- דף פילו זה פחמימה תמלאי את זה באיזה גבינה שבא לך עם ירק כלשהוא נגיד אני הכנתי ריקוטה 5% עם בצל מטוגן או בולגרית עם בזיליקום ואורגנו
מה קורה אם טועמים קצת מכל מה שמגישים? נוראי? D:
כמו שקיבלנו בפסח.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך