ואני אוכלת כל יום 2 בארוחת בוקר ובערב אפשר להוסיף חצי ביצה המתכון: חבילת עלי סיגר למילוי: 3 פרוסות גבינה 9% , 1 ביצה , 240 גר גבינה בולגרית 5%, חבילתת חמד 5%, 1 קוטג 5% מערבבים הכל ושמים כף על כל עלה מקפלים מהצדדים מרססים 2-3 שפריצים תרסיס שמן מגלגלים מורחים ביצה ואופים כ -20 דקות, יצא לי 22 בורקסים טעימים מאוד חצי מזה אני מקפיאה אפשר לשחק עם הגבינות פעם שעברה עשיתי עם גבינה לבנה במקום חמד, אני עשיתי חישוב שיצא לי 17 מנות חלבון.