ואני אוכלת כל יום 2 בארוחת בוקר ובערב אפשר להוסיף חצי ביצה המתכון: חבילת עלי סיגר למילוי: 3 פרוסות גבינה 9% , 1 ביצה , 240 גר גבינה בולגרית 5%, חבילתת חמד 5%, 1 קוטג 5% מערבבים הכל ושמים כף על כל עלה מקפלים מהצדדים מרססים 2-3 שפריצים תרסיס שמן מגלגלים מורחים ביצה ואופים כ -20 דקות, יצא לי 22 בורקסים טעימים מאוד חצי מזה אני מקפיאה אפשר לשחק עם הגבינות פעם שעברה עשיתי עם גבינה לבנה במקום חמד, אני עשיתי חישוב שיצא לי 17 מנות חלבון.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות