חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה: ביום רביעי – אכלתי כארוחת בוקר חתיכה מקרמשניט, 2/3 בלינצ'ס גבינה (שזה קרפ במילוי גבינה וצימוקים), חתיכה מפצפוצי אורז עם שוקולד וחמאת בוטנים וחתיכה מעוגת גבינה בפאי קראסט. המשכתי הלאה לארוחת הצהריים שדווקא כללה סלמון וקצת הגזמה (לא ידעתי מה זה 150 גרם וגם קצת הגזמתי עם כף פסטה בנוסף לחתיכת חלה ואכלתי כף חומוס וסלט חצילים במיונז) וברוקולי. לא, עוד לא הגעתי לשיא. בגלל שאני עוזרת פה, שעה-שעה וחצי רצתי כמו מטורפת מהקומה למעלה למטה והבאתי את כל בופה החלב ונטפתי זיעה לא נורמלית. נוסף על זה, כל היום פיניתי והגשתי לשולחן וחתכתי סלטים וכו'. החלטתי לפצות את עצמי – 2 חתיכות עוגת גבינה (אחת עם קצפת ופירורים ואחת עם ג'לי תות ופרוסות תות), 3 חתיכות מפשטידה (אחת עם בצק פריך), כף גלידת פיסטוק, גלילית ו – 3/4 קוביה מהעוגה שלי (שהיא ברובה שמנת מתוקה ואינסטנט וניל ועוד שמנת מתוקה עם שוקולד). בערב אכלתי ממש טיפה והרבה ירקות (גאה בעצמי שלפחות אז לא הגזמתי!).
    חמישי – כארוחת בוקר, חתיכת קרמשניט, קצת פאי שוקולד, רבע ריבוע מהעוגה שלי ועוד ביס מפצפוצי אורז בשוקולד וחמאת בוטנים. שאר היום ניתן לומר שאכלתי סביר..
    היום עליתי על המשקל – ירדתי 100 גרם ב”ה! אבל אני מאמינה ששבוע הבא אראה את התוצאה האמיתית והכואבת (במיוחד כי השבת אני עומדת להכין עוד כמה עוגות כי הצעתי שוב לעזור בהכנות לשבת..)

אלמוני
    לא פעיל

עשית לי פה חשקים מטורפים לכל מה שציינת בהודעה :עצוב:
    ועוד לרדת אחרי הכל?? אלופה. מקווה ששבוע הבא לא יהיה נורא כ”כ ואולי אפילו תזכי לראות עוד ירידה :שמח1:
    שבת שלום!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות