- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/09/2014 בשעה 6:27 #136188
אלמוני
לא פעילבוקר טוב 🙂
יש לי שאלה שמטרידה אותי ואשמח לתשובות כולל מקצועיות :לשון:
אני נשקלת פעם בשבוע בקבוצה ביום ראשון בערב. למחרת – יום שני, אני נשקלת בבית, על הבוקר, ללא בגדים, לאחר ביקור בשירותים ואז אני גם עושה מדידות של ההיקפים.
בקבוצה אני רואה ירידות גדולות יותר מאשר בבית! איפה ההיגיון?
לדוגמא, אתמול בקבוצה כמעט התעלפתי כשהמנחה אמרה לי שירדתי 1.600 ק”ג!!! הבוקר המשקל בבית הראה ירידה של “רק” 800 גרם. שזה חצי!
איפה ההיגיון?ועוד דבר שמטריד אותי – ההיקפים של הירכיים, חזה וזרוע – כולם ירדו ב-3 שבועות שאני בתוכנית בסנטימטר אחד (כל אחד) אבל המותן – עלתה בהיקפים! מה קורה פה???
:מבולבל:
12/04/2019 בשעה 12:21 #136189אלמוני
לא פעילמיקי לדעתי המשקל שלך בבית לא הכי מדוייק..
תנסי לקנות משקל חדש ממכבי פארם
בערך 100 שקל והם אמינים ומדוייקים למשקל בקבוצות
לי יש אחד כזה, ואני רואה בדיוק אותו משקל בבית ובקבוצה12/04/2019 בשעה 12:21 #136190אלמוני
לא פעילמציעה לך זה לקנות משקל חדש ב-100 שקל.
אם את נשקלת בקבוצה, אז תשמרי על זה שתישקלי אך ורק בקבוצה.
זה יהיה המעקב הראשי שלך אחר המשקל.
אם את רוצה בבית למדוד היקפים, את מוזמנת.
ממש אבל ממש לא הייתי ממליצה לך להוציא 100 ואפילו לא 50 שקל על משקל חדש.
נתחיל בעובדה שיש הבדלים בין משקלים.
נמשיך בעובדה שיש הבדל בין משקל בערב למשקל בבוקר.
אני מבינה את ההיגיון שעומד מאחורי מה שאת אומרת, ואכן זה נשמע טיפה הזוי שבקבוצה ירדת 1.600 ובבית “רק” 800 גרם, כי את אכן צודקת ומשקל בבוקר אמור להיות יותר נמוך ממשקל בערב.
אבל תתחילי לסמוך על המשקל בקבוצה.. אין צורך להישקל או לעקוב גם בבית.וממש אבל ממש לא לרוץ לקנות משקל חדש.
12/04/2019 בשעה 12:21 #136191אלמוני
לא פעילאני הייתי הולכת על המשקל שמראה ירידה גדולה יותר :לשון: 😉
12/04/2019 בשעה 12:21 #136192אלמוני
לא פעילקראתי את כל השאלות שמטרידות אותך וגם לי יש שאלה שמטרידה אותי:
אם את נשקלת פעם שבוע בקבוצה, למה את נשקלת ביום שני על הבוקר? ולאחר הביקורים בשירותים?
מחזירה אלייך בזריקה מסובבת את השאלה ששאלת: באמת איפה ההגיון?
כמו פסנתרים שיצאו כולם מבית המלאכה תאומים זהים, ולאחר שימוש ארוך בהם זה מתחיל לנגן טיפה יותר גבוה, והשני טיפה יותר נמוך, כך גם כל משקל מראה תוצאה אחרת. ושלא נדבר שיש גם כמה מפעלים למשקלים, שכל אחד מכוון טיפה שונה.
אז ננסה את כ-ו-ל-ם?
כמעט ושכחתי – יש משקל נוסף בטיפת חלב שעוד לא ניסית. ועוד אחד בקניון שגם על פניו חלפת מבלי לקפץ עליו ולשלשל שקל ולראות תוצאה אחרת לגמרי…
צאי מזה ותפסיקי להשקל בשמונים מקומות.
ושלא תביני לא נכון, הייתי במצב שלך וכשהתחלתי להשקל לפני הקקי (אורנה, אל תהרגי אותי על הבוטות בבקשה) ואחרי הקקי, הבנתי שאני מתעסקת בקקי.אני מאחלת לך מכל הלב שתמשיכי להתעלף מדי שבוע עם ירידות מדהימות של 1.600…
זה רק מראה שאת עושה מה שאומרים לך. אז גם בנקודה זו, תעשי מה שאומרים לך ותשקלי פעם בשבוע, אצל המנחה, תרדי מהמשקל, תני לה נשיקה וצאי לעוד שבוע מדוגם.
ודי להשקל, כן?
איילה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.