חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אורנה,
    לאורך הפורום אני רואה תשובות שונות לשאלות דומות. כל אחד אומר שהמנחה שלו אומר משהו אחר. היות ואני לא בקבוצות מקשיים טכניים רציתי שתגידי את דעתך הסופית :אוהב: :אוהב:
    1. האם ניתן שוקולד 92 קלוריות/ קרמבו (?!?!) במקום חטיף אנרגיה?
    2. לפי הבנתי מותר כוס חלב 1% חינמית ביום לקפה. אפשר להחליף את החלב 1% למנת חלבון אחרת? לאנשים שלא שותים קפה?
    3. צ'ילי מתוק – מה הגבול של החינמי, כמה כפות?
    4. כריכים בארומה – מותר חצי כריך כארוחת ערב לפי הבנתי. האם מותר שם כל כריך בתור ארוחת ערב? סלמון/ רוסטביף/ חביתה?!
    5. האם אפשר לשתות מים בבת אחת (פחות או יותר) או שחובה לפרוס את השתייה לאורך כל היום?
    6. פירורי לחם בשניצל – זה חינמי או לא? הבנתי שבשניצל טבעול זה כן חינמי.(ואם זה נכון, איזה שניצל טבעול זה ספציפי?) .. ואם אני מכינה בעצמי, זה עדיין חינמי?
    7. לגבי פיתות שהם לא של אליס והם עדיין לייט, יש חברה מסוימת? כי אני לא מוצאת.

ושאלה אחרונה, הכנסתי את אמא שלי גם לקבוצה (ייי!! :אוהב: ) והיא כבר הורידה חמישה קילו בשבועיים (כפיים לאמא :מאושר: ).. המטרה שלנו היא להוריד 30 קילו. אני יודעת שזה שאלה באוויר אבל מה הממוצע שיש לצפות להורדה איטית אך סבירה לכמות כזאת של משקל? זה ממש עניין של פסיכולוגיה ואני רוצה להסביר לאמא שלי שהורדה זה תהליך וזה לא קורה מהר… אז אם למישהו יש טווח זמן הגיוני להורדה סבירה שיגיד לי… :לשון: :לשון:

תודה רבה על כל העזרה!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

לפי מה שאני יודעת…
    1.כן אבל לא כל יום
    2.כן
    3. כף
    4-7 אני לא יודעת…
    תשמעי בקשר לאימא שלך לכל אחד יש את הזמן שלו מה שכן אני יכולה להבטיח לך שזה בדוק שאם תעשו הרבה ספורט ותהיו מחוננות של התפריט ולא תחרגו אפילו קצת תמשיכו לראות תוצאות גבוהות כאלו
    מאחלת לכן הצלחה רבה בהמשך הדרך 🙂

אלמוני
    לא פעיל

כל אחד פה אומר תשובות אחרות!
    סתם דוגמא קטנה לגבי השאלה של השוקולד 92 והקרמבו, לנו אמרו לא מוחלט! ושזה לא בתוכנית!
    וגם אורנה כבר רשמה את זה.
    ומשום מה אנשים ממשיכים להתעקש ולבלבל (או שזה המנחות שלהם) ולירשום שזה מותר!
    אז טוב מאוד שרשמת את השאלות האלה!
    עכשיו נחכה לתשובה של אורנה. :לאמבין:

אלמוני
    לא פעיל

1. אי אפשר להחליף קרמבו או שוקולד 92 קלוריות במקום חטיף אנרגיה בגלל כמות השומן בקרמבו ובשוקולד. אבללללל אם מידי פעם בא לך שוקולד כזה במקום חטיף לא יקרה כלום, מזה לא עולים במשקל.
    2. מי שלא שותה קפה יכול לקחת עוד מנת חלבון ביום במקום כוס חלב
    3. 2-3 כפות להכנת תבשיל
    4. תיזהרי מארומה! גם אני חשבתי שזה בסדר לאכול שם. הלחם הוא לא ממש קל והכריכים שלהם בעייתיים מבחינת קלוריות. אני בוחרת חצי כריך מלחם קל עם חביתה וגבינה דלה וזה תחליף לכל ארוחת הערב. לא שווה ולא משביע :לאאכפת:
    5. את המים שותים לאורך כל היום, כי אם תשתי בבת אחת גם תוציאי את רובו בבת אחת ואז זה לא שווה.
    6. 2 כפות פירורי לחם = מנת פחמימה. בשניצל טבעול זה כלול בערך הקלורי של כל הקציצה ולכן לא מתייחסים לזה כאל מנת פחמימה. אבל, כשאת מכינה משהו עם פירורי לחם את לוקחת 2 כפות בלבד ומוסיפה לבשר
    7. לא מכירה פיתות אחרות לייט ואני גם לא אוכלת פיתות רק לחם קל
    לגבי אמא שלך שהורידה 5 קילו בשבועיים!!!!!!! לא רק כפיים, גם להוריד בפניה את הכובע
    זו לא ירידה איטית! זו ירידה מהירה!
    גם 30 קילו לא עלו בחודשיים וגם לרדת אותם לוקח קצת זמן
    תהנו מהתהליך ותהיו מדוייקות וכל שבוע נמחא פה כפיים לך ולאמא
    תצליחו ומקווה שעזרתי בתשובות שלי

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב: :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף