- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/07/2012 בשעה 14:19 #201354אלמונילא פעיל
בשגרה כבר למדתי איך לשמור על התפריט וממש הולך לי בקלות (כמובן שהכל יחסי…)
אבל אנא עזרה דחופה, אני ממש כבר בחרדה, אני לפני טיסה לחול לחמישה ימים וחוזרת ישר ליום של שקילה. אנא רעיונות מה לעשות בחו”ל, יש לנו ארוחת בוקר במלון ומעבר לזה הכל צריך להסתדר לבד. מה גם שאני שומרת כשרות כך שבד”כ אני אוכלת בחו”ל פסטות ופיצות…. איך אפשר להתכונן מראש למכה והאם באמת אפשר לאכול 6 ארוחות בחו”ל??? בבקשה בבקשה עזרה אני חסרת אונים :עצוב: :המום:14/04/2019 בשעה 1:22 #201356אלמונילא פעילקודם כל לא לחשוב מחשבות שליליות כי הן עתידות להתגשם. “אני יכולה” ו”אני יצליח”
זאת הגישה 🙂 , קודם כל יש לך פעמיים בשבוע פסטה (2 כוסות) את יכולה להזמין
מנת פסטה במסעדה עם כמה שפחות שמן ורוטב עגבניות =] , את יכולה להזמין תפוח אדמה אפוי
ולהביא חטיפי אנרגייה מהארץ+סוכריות (חינמיים,מסטיקים וכ'ו)+את יכולה לקנות שם
קצת פירות שיספיקו לך..זאת לא בעייה. יש לך את המנה המותרת כמובן שתנצלי אותה על משהו ממש טעים שיש שם 🙂 את בטוח תמצאי. תקני בקבוק מים ותשתי במהלך היום זה ייתרום לירידה וגם צריך להתרחק ממשקאות מוגזים…תנסי את הכי טוב שלך! תני את 100 האחוזים שלך ואת תראי תוצאות,לא נורא אם פה ושם יהיה קשה או לא תהי מדוייקת,תני כל מה שאת יכולה ! 🙂
ואל תשכחי שחופשה זה פינוק,אוכל זה חלק מהפינוק,הנוף,והמנוחה,והטיולים בטבע זה גם פינוק!:-) תהני מהטיול ואל תדאגי אם את רוצה את תצליחי :אוהב:14/04/2019 בשעה 1:22 #201358אלמונילא פעילאפשר להסתדר גם מחוץ לשגרה, השאלה איך את לוקחת את זה:
אם תיקחי את החופשה כדבר מאוד מלחיץ וכבר מראש תחשבי שלא תוכלי לעמוד בזה – ברור לך מה יהיה….
אבל, תחשבי קודם כל שאת יוצאת לחופשה, משבחינתי חופשה שווה להנאה, יציאה מהשגרה היום יומית, בילוי עם מי שמצטרף אליך, זמן איכות – וככה תצאי מהארץ, חיובית, שאת הולכת להינות.הצד הטכני הוא איך להסתדר – אני גם טסה בעוד כחודש ומתכוונת לקחת לחם קל (מקווה שאפשר). כמו שאיה כתבה לך ואני מחזקת – לקחת את חטיפי אנרגיה, פירות יבשים, סוכריות מותר – לשים בתיק ולדעת שמבחינת ארוחות ביניים את מסודרת. שם תקני לך מים ותקפידי על שתיה.
ארוחת בוקר יש לך – לאכול בשפיות; ארוחת צהריים וערב – את צריכה להסתדר? מעולה, יש לך את יכולת הבחירה מה לקנות, ותמיד אפשר להסתדר – תעשי את מה שביכולתך לעשןת 😉
מה שהכי הכי חשוב בעיניי זה שאת יוצאת לחופשה, תהני ממנה, לא כל יום יוצאים לחופשה :מאושר:
תהני!!! :שמח1:14/04/2019 בשעה 1:22 #20135912268משתתףאני טסה הרבה לחו”ל לסופי שבוע … אני יכולה לומר לך שגם אם אכלתי יותר אף פעם לא עליתי במשקל כי הולכים כל היום וזה מתקזז. תחשבי חיובי ותהני ממה שיש שם . את לא כל שבוע בחו”ל וגם אם עולים קילו ברגע שחוזרים לשיגרה , לארוחות מסודרות מנסיון זה ישר יורד. תהני! :שמח1:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.