1. בשר לשון – האם הוא חלק מהתוכנית (100 ג' אחרי בישול)?
2. ידוע לי שמותר 2 כוסות יין חינמיות בשבוע – האם זה כולל גם קוואה (יין לבן חצי יבש מבעבע)? האם קיימת עדיפות ליין מסויים שכמות הקלוריות שלו הם מינימאליות?
3. ראיתי באחת הודעות שהמלצת להגביל את כמות המסטיקים. לאחרונה אני מוצאת את עצמי לועסת בערך כ-7 פעמים ביום מסטיקים ובכל פעם מדובר ב-2 מסטיקים (זה הפך מעין תחליף למשהו מתוק אחרי ארוחה) – האם מדובר בהרגל רע שעלי להפטר ממנו? מה כמות המסטיקים המומלצת? האם יש הגבלה על כמות המסטיקים או על מספר הפעמים ביום שלועסים אותו?
4. בשקיות של אוסם – עוף בטעמים – אני מצרפת בנוסף לעוף גם מלא ירקות (חצילים, קישואים, גזר, בצל) – האם הירקות שספוגים ברוטב שמגיע עם השקית קוקי ועם המיצים של העוף שהופרשו בעת ההאפיה הם מוגבלים – או שהם נחשבים חינמיים?
5. לפני אפייה/בישול עופות אני מנקה אותם כך שאני מסירה את העור וכל דבר שנחזה להיות שומן – רק לאחר שהוסר העור והשומן אני אופה/מבשלת את העוף – האם בכך אני למעשה אוכלת עוף פחות שומני ו/או בעל ערך קלורי נמוך יותר או שכל העבודה הזו לחינם?
6.מאז כניסתי לתוכנית אני מגלה עניין בללמוד ולהבין כמה שיותר על תזונה וספורט – ואכן קוראת על כך לא מעט. אשמח לקבל המלצות על ספרים בנושאים הנ”ל.