שניצל אפוי מוכן זה מוצר מעובד אז אם אכלת פעמיים טבעול אל תאכלי גם שניצל. חשוב להבין שהסיבה להגבלה הזו נעוצה בכך שהאוכל הזה מאד מאד מעובד וכמעט חסר ערכים תזונתיים, רוב השניצלים האפויים (וגם המוצרים הדומים הצמחוניים) הם לא באמת חלבון אלא פחמימה עם הרבה נתרן וחומרים משמרים.
פסטרמה מוגבלת מאותן סיבות, זה מוצר מעובד ולא בריא. מודה שאני הייתי אוכלת לפחות 3-4 פעמים בשבוע סנדוויץ פסטרמה וחיה עם זה בשלום, אבל אוכלת את הפרוסות הדקות דקות ומסתפקת ב-2-3 פרוסות.
לגבי צהובה 5%/9% היא לא מוגבלת, רק ה-22% מוגבלת.