חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #107597
    אלמוני
    לא פעיל

    שלוב וברכה,
    רציתי לשאול מס' שאלות.
    1.יש כמה סודי גלידות.למשל שילגון דיאט פסיפולרה חלבי 41 קלוריות מה נחשב?חלבון?ואם לא..מה אני יכולה לאכול איתו שיהיה השלמה למשהו??ממה שאני יודעת חלבון זה עד 80 קלוריות.
    2.האם קסטה דיאט נחשבת למנת חלבון?הרי יש שם ביסקוויט?…
    3.אם אני לא מעוניינת לאכול מנת בשר..כמה ביצים אני יכולה לאכול במקום?..או תחליף אחר (אני אוכלת את זה לקראת הערב ואין לי זמן להתעסק בבישולים).
    4.לגבי מנת שומן..10 בוטנים זה לא הרבה?…=))(קניתי מקופיקס שקית של בוטנים (די מלוחים) חצויים ואני צריכה לספור 20 אז זה פתאום נראה לי הרבה חח)
    5.אם אני אוכלת קוטג' 0 אחוז כמה כפיות אני יכולה לאכול?
    6. זירו דיאט מותר?(אני שותה לפני פעילות גופנית וזה עוזר לי קצת)

    תודה,
    ואשמח לתשובה:))

    #107599
    אלמוני
    לא פעיל

    1. גלידה שהינה חלבית, מותר עד 80 קלוריות ו2-5% שומן. הגלידה שתיארת, אם מדובר בזו של פלדמן, יכולה לקחת 2 כחלבון (למרות שהייתי ממליצה רק אחד, בגלל כמות הפחמימות שיש בה).
    2. לפי חלי, קסטה מיני אכן נחשבת חלבון בלבד. לא ברור מדוע, ככה זה נחשב.. מומלץ בגלל שיש שם פחמימה להגביל לפעמיים בשבוע.
    3. מותר פעם באף פעם 2.5 חלבון חלבי במקום הבשר. כלומר, לשאלתך על ביצים. 2.5 ביצים לצהריים. אבל זה מותר בצורה מאד מצומצמת ולא כמשהו קבוע. יש מספיק תחליפי בשר שאת יכולה להנות מהם על בסיס קבוע והם נמצאים באתר בדף הראשי ברשימת תחליפי חלבון בשר.
    4. בוטנים מומלחים וקלויים כמו אלו של קופיקס אינם מומלצים, כי מכילים כמות גבוה יותר של שומן וכמובן המון מלח. יש לאכול בוטנים טבעיים, וכן 10 זה המספר הנכון 🙂
    5. עדיין 2 כפות. ככל שיורדים באחוזי השומן עולים בגרמים של הפחמימות. לכן, מעל 2 כפות זה אמנם יצא מבחינה קלורית כ80, אך גם תעלי בכמות הפחמימות שמותר. לכן, 2 כפות לכל סוג גבינה עד 5%.
    6. מותר בשפיות, מעל חצי ליטר ביום זה יותר מדי, מתחת זה בסדר.

    בהצלחה :אוהב:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות