חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האם לאכול בבוקר פיתה של חלי עם שתי כפות קוטג' וירקות ואח”כ בארוחת ביניים הראשונה שאותה אני מחליפה עם ארוחת הלילה להחליף לפיתה של חלי (הקלה כמובן) עם חצי קופסת טונה במים זה בסדר?? נשמע לי הרבה לחם.. זה לא טוב?? (אם אני אוכלת את זה אז בצהריים כפחמימה אני אוכלת קינואה ואת כל שאר הרכיבים, ובארוחת הביניים השניה בתור פחמימה אני אוכלת פרי (וחלבון) או קורנפלקס (וחלבון כלשהו)).. כלומר מדאיג אותי שאני אוכלת לחם (=פיתה קלה) פעמיים ביום, בשתי ארוחות סמוכות.. זה בסדר?).

עוד שאלה- האם מותר לי (וכמה פעמים בשבוע) לאכול בתור ארוחת צהריים פיתה קלה של חלי עם *שתיים וחצי פרוסות של גבינה צהובה 5% + חצי קופסת טונה (במים) #או# פרוסה של גבינה צהובה 5% ו-1.5 קופסאות טונה (במים) (ואני אוסיף מנת שומן)*. כלומר, אם אני צודקת, מדובר בפחמימה + 2.5 תחליפי חלבון גבינה בתור חלבון בשר.

כמובן שלא אוכל ארוחת צהריים כזו אם אכלתי כבר שתי פיתות קודם לכן בתור ארוחת בוקר וארוחת ביניים.. (אלא אם אחליט לעשות תפריט כריכים..).

כמה פעמים בשבוע מותר לי להחליף חלבון בשר ב-2.5 תחליפי חלבון גבינה? האם הארוחה שהצעתי בסדר?

אלמוני
    לא פעיל

1.בוקר- פיתה עם 2 כפות קוטג' וירקות זה מעולה, ארוחת ביניים 1 אין בעיה להחליף עם ארוחת ביניים 2(!!!) בארוחת ביניים לילה יש חלבון גבינה+פרי,לא פחמימה. אז בארוחת ביניים ה1 את יכולה לאכול פיתה קלה+חצי קופסת טונה במים(פחמימה+חלבון גבינה). לא מגיעה לך עוד ארוחת ביניים עם פחמימה!

מותר לך להחליף פעם בשבוע את החלבון בשר ב2.5 חלבון גבינה..

תהני 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות