חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. יש את החטיפי חלבה של בארכה וגם של הקולה שהם עד 99 קלוריות ליחידה.
    בתור מה אפשר לאכול אותם, כמה פעמים, וגם בפסח הם אפשריים?
    2. יש הגבלה לשוקו דיאט בבקבוק פלסטיק (96 קלוריות לבקבוק)?
    3. מותר בתפריט היומיומי וגם עכשיו בפסח וופלים/ אפיפיות שוקולד?
    4. קניתי מצות מקמח מלא וכוסמין, 100 קלוריות ליחידה זה בסדר?
    5. אני יכולה לחבר ארוחת ביניים של הבוקר (פרי) עם ארוחת לילה (חלבון ופרי) ולעשות שייק של בננה אחת, תמר אחד וכוס חלב עם קוביות קרח?
    6. בתפריט חול המועד רשום שני תמרים עם שלושה חצאי אגוזים, יש הגבלה לזה למשך השבוע? ובנוסף האם אפשר להחליף את האגוזים בשקדים/ בבוטנים וכו.. ?
    7. יש הגבלה לגבי הכמות קטשופ ביום? כי לפעמים אני אוכלת בצהריים כף ואחרכך גם בערב כף בטוסט זה כבר נחשב למנת שומן?

אשמח לתשובות, תודה:))

אלמוני
    לא פעיל

שאלות רבות יובנו לך על ידי קריאת החומר שבאתר.

לגבי שתי השאלות הראשונות אני מניחה (לא וודאי) ש-:
    1- חלבה- מניחה שיש בה הרבה שומן, תנסי לחפש לפי מילות חיפוש בפורום
    2- שוקו- אולי להכניס בכוס החלב היומית שמגיעה: כוס חינמית ביום של חלב 1%

3- וופל לא כשר לפסח אם הוא מקמח רגיל
    4- מנת פחמימה= 80 קלוריות. חשבי את המצה בהתאם
    5- לא, אין לחבר בין הארוחות, זה אחד הכללים :שמח1:
    6- כנסי לתחליפים דרך אחד התפריטים וראי מה ניתן להחליף במה וכמה. כל האגוזים למיניהם נמצאים תחת מנת 'שומן'
    7- קטשופ-מותר כף חינמית ביום

התשובות לא מקצועיות, ממליצה לקרוא קצת שיזדמן לך מידי פעם באתר- כך תקבלי תמונה ברורה יותר.
    חפשי בפורום את רשימת החינמיים- אלו מזונות שמותר לצרוך בחינם (נוסף לתפריט), בינהם הכף קטשופ היומית.

בהצלחה רבה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

החלבה- אפשר לאכול כמנת פחמימה- מוגבל לדעתי לפעמיים בשבוע (תעשי חיפוש בפורום- היו על זה כמה וכמה שירשורים)
    שוקו- המנחה של אחותי אמרה שאפשר את כל הבקבוק כמנת חלבון.. אני אישית מוזגת לי לכוס חד פעמית ושותה 200 מ”ל ואז זה יוצא בול 80 (שימי לב שזו לא אופציה מדהימה- הרבה שומן)
    הוופל- אם את שומרת ויש וופל כשר לפסח *לייט* אז כן, אפשר במקום מנת פחמימה (שיהיה 80 קלוריות)
    תאכלי 4/5 מהמצה..

חג שמח!

אלמוני
    לא פעיל

לגבי השוקו דיאט, אני מכינה שוקו מפית כקקאו (100% אבקת קקאו) עם מיים, סוכרה דיאט, וטיפה חלב. את יכולה להתייחס לחלב כאל חינמי . כפית אבקת קקאו בערך 20 קלוריות. זניח. יוצא טעים.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות