אני שומעת מהרבה גורמים מקצועיים כמה חשוב לא לאכול מוצרי חלב עם 1% שומן מכיוון שהסידן זקוק לשומן על מנת להספג בגוף כך גם לגבי ירות כמו עגבניה וגזר למשל שצריכים לאכול איתם מנת שומן קטנה על מנת שהויטמינים ו”הדברים הטובים” יספגו בגוף ולא יצאו כפי שנכנסו… השאלה איך מתמודדים עם זה בתוכנית שלנו? הרי לאכול יחד עם יוגורט 0% שומן נחשב סטייה מהתוכנית וכך גם לגבי הוספה של מנת שומן נגיד לנס קפה עם קצת חלב. לגבי הירקות אז נכון שניתן להוסיף כפית שמן אבל לא כל פעם שאוכלים סלט ובטח לא עם נשנוש גזרים לאורך כל היום. רציתי להתייעץ עם הדיאטנית ולקבל מכן תשובה עניינית כי זה די מדאיג ואלו תוצאות לטווח הרחוק..