1. לגבי תערובת עשבים שפעם פירסמתה – אני ממש התמכרתי אליה…טעימה מאוד השאלה איך אני מחשבת אותה? כמנת שומן? כי אני אוכלת ממנה כמעט עם כל דבר: עם ירקות מעודים, עם סנדויץ וגבינה…בקיצור טעים לי, השאלה אם אני לא חורגת?
2. לגבי חטיף בננה – עשיתי בתבנית של A4 יצא לי דיי אווה וכשמחלקים ל 32 חתיכות – הן יוצאות ממש קטנות – כ2*2 ס”מ…..ככה זה אמור להיות?? באיזו תבנית השתמשתה? והן גם לא היו קראנצ'יות…קצת רטובות..
תודה מראש
ראשית אני מתנצל על התשובה המאוחרת שנבעה מהיותי בהשתלמות של שלושה ימים בבאר שבע.
עקבתי שם אחרי ההודעות אבל לא היה לי פנאי לענות.
1. רוטב עשבים- אמנם הוא מכיל שקדים אבל כמותם יחסית לכל הנפח קטנה .
לכן הרוטב נראה לי חופשי אבל בשפיות ,כמו כל דבר.
2. חטיף הבננה-לקחתי איתי להשתלמות קופסה של חטיפי בננה והם נחטפו ע”י המשתלמים.
החטיפים יוצאים רכים למחצה.
לגבי הגודל -ניתן לפרוס אותם על שטח רחב יותר וכך להגדיל.
תנסי לחלק ל28 ולא ל32 .
אני אוכל שניים לארוחת ביניים וזה בהחלט משביע אותי.
משה