חיפשתי בפורום התשובות לא היו מדויקות אז אני רוצה לדעת בוודאות-
נתקעתי היום בלי מה לאכול לצהריים ואני לא ממש אוכלת חזה עוף ודגים.
אכלתי השבוע כבר פעמיים שניצל תירס לייט- מותר 3 פעמים בשבוע? או 2 מספיק?
דבר שני- אולי אחליף את החלבון בשר בצהריים לחלבון גבינה? הבנתי שמותר, האם זה בסדר וכמה חלבון גבינה במקום?
אני לא יודעת בדיוק לענות לך לגבי השאלות-
אבל פעמיים בשבוע מותר לאכול בארוחת הצהרים “פחמימה מרובעת”- כלומר להחליף את חלבון הבשר בכוס וחצי של פחמימה – ואז הארוחה תכלול 2 כוסות חד”פ של למשל אורז/פסטה וכו (בלי חלבון נוסף)…
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות