חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #199883
    אלמוני
    לא פעיל

    חיפשתי בפורום התשובות לא היו מדויקות אז אני רוצה לדעת בוודאות-
    נתקעתי היום בלי מה לאכול לצהריים ואני לא ממש אוכלת חזה עוף ודגים.
    אכלתי השבוע כבר פעמיים שניצל תירס לייט- מותר 3 פעמים בשבוע? או 2 מספיק?
    דבר שני- אולי אחליף את החלבון בשר בצהריים לחלבון גבינה? הבנתי שמותר, האם זה בסדר וכמה חלבון גבינה במקום?

    המון תודה

    #199886
    אלמוני
    לא פעיל

    אני לא יודעת בדיוק לענות לך לגבי השאלות-
    אבל פעמיים בשבוע מותר לאכול בארוחת הצהרים “פחמימה מרובעת”- כלומר להחליף את חלבון הבשר בכוס וחצי של פחמימה – ואז הארוחה תכלול 2 כוסות חד”פ של למשל אורז/פסטה וכו (בלי חלבון נוסף)…

    #199888
    אלמוני
    לא פעיל

    שאפשר בצהריים לאכול במקום 200 גרם פסטרמה, 100 גרם פסטמה + ביצה קשה.

    זה עוזר לך במשהו ??

    עד כמה שידוע לי מטבעולים למינהם מותר עד פעמיים בשבוע.

    #199890
    אלמוני
    לא פעיל

    1. לא יקרה שום דבר אם תאכלי השבוע באופן חד פעמי וחריג 3 פעמים שניצל תירס לייט, מניסיון. זה לא מומלץ אבל לא ייחשב כחריגה או משהו כזה.

    2. אני אישית אוכלת כל יום את ארוחת הערב שלי בעבודה בארוחת צהריים ואת הצהריים בערב בבית. את יכולה לאכול מנת פחמימה+1.5 חלבון גבינה+מנת שומן

    מקווה שעזרתי 🙂

    #199893
    אלמוני
    לא פעיל

    הסתכלתי ברשימות של התחליפים. חלבון גבינה=80 קל וחלבון בשר=200.
    80 כפול 2.5 שווה 200
    ככה אני בייתי עושה אם לא הייתי אוהבת בשר ועוף ודגים
    בהצלחה :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות