חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום הכללי או המקצועי אז פירסמתי בשניהם, סליחה אם טעיתי.

היי אני חדשה עם כל עניין הדיאטה של חלי. ורציתי לשאול 3 שאלות.

1. כשאני מודדת לפי כוס את הפחממה בצהריים, זה כוס מדידה רגילה (של 250 מ”ל) או כוס פלסטיק? כי עד עכשיו מדדתי בכוס מדידה של 250 מ”ל אבל זה עדיין יוצא 3 כפות.

2. אני יודעת שיש עניין של מגבלות והבעיה שאני לא יודעת אותם, אני מתכוונת למגבלות כמו שמותר לאכול 2 כווסות פחמימה רק פעמיים בשבוע ושמוצרים של טבעול מרשים גם פעמים מוגבלות בשבוע ואני לא יודעת את המגבלות. אפשר לרשום לי אותם שאני ידע?

תודה רבה. (:

3. אני עשיתי את דיאטת האושר (דרך המלך) לפני שהתחלתי עם הדיאטה של חלי ממן, וירדתי בה (בדרך האושר) 9.5 ק”ג. התחלתי את הדיאטה של חלי וירדתי בחמישה שבועות רק 3.300 ק”ג. למה אני יורדת כ”כ לאט? אני מקפידה על ספורט של 50 דק' לפחות 3 פעמים בשבוע ואני לא מבינה את הבעיה זה מתסכל.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל ברוכה הבאה! ובהצלחהה!!!
    לגבי מדידת הפחמימה זה חצי כוס חד פעמי או 3 כפות (לא חד פעמי) ולא גדושות של פחמימה(פתיתים/אורז/קוסקוס וכו..)
    לגבי מוצרי טבעול מותר רק את הלייט כמובן . אני קונה המבורגר לייט ושניצל תירס לייט שכל אחד מהם זה בערך 100 קל' . סה”כ מותר 200 קל' וזה יכול להחליף לך ארוחת צהריים כמנת חלבון בשר. ומגיע לך כמובן גם פחמימה. עכשיו זה מוגבל שרק פעמיים בשבוע מותר לאכול טבעולים ולא יותר מפעמיים בשבוע.
    השני כוסות פחמימה שכתבת זה אם את לא רוצה לאכול בשר או טבעול אז מותר לך במקום הבשר 2 כוסות פחמימה. ולא חצי כוס.

לגבי קצת הירידה שלך. זה בדיוק גם הבעיה שלי גם אני ירדתי בחודש רק 2.900 זה מתסכלל אבל אין מה לעשות עד שהגוף מתרגל לתפריט וגם כל גוף זה ירידות שונות יש כאלה שבשבוע מורידות 3 קילו… אין לי תשובה בשבילך בקטע הזה.. סורי!

מקווה שהתשובה מספקת.. בהצלחה!! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

זה קצב מעולהה!
    הממוצע זה לרדת בחודש 2 קילו. אז זה אומר שאת מעל הממוצע. תשמחי על כך.
    ירידה מעולה.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות