חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

למה שאני מתפזרת קצת עם הדיאטה, ואיזה שבוע שחרגתי כמה פעמים וכל חריגה אני מעלה במשקל
    סתם דוגמא אכלתי המבורגר בלחמנייה עליתי חצי קילו זה טירוף אני מתאפסת על עצמי וחוזרת למוטב אבל למה הגוף ככה מקפיץ לי ק”ג במהירות זה מוריד לי את המוטיבציה :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

היי חן
    אני מבינה אותך לגמרי, היו ימים שטיפה חרגתי מהתוכנית, טיפה זה אומר עוד פרוסת לחם קל או עוד שתי כפיות ריבה פה ושם.. אבל זה מצטבר, הגוף מתרגל לאורח חיים וזה מה שטוב בדיאטה הזו, הגוף מתרגל.
    תשימי לב מה רשמת- כל חריגה אני מעלה במשקל- בוודאי שתעלי, יש לך מנה מותרת בשביל המבורגר למשל, אז תהני ממנה אל תחששי לאכול. בפסח אכלתי שתי תיכות עוגה אחת ביום הולדת של אימי ואחת כי הייתי חייבת “לטעום” אותה שוב חחח, אז כדי להרגיש טוב עם עצמי אמרתי לבעלי, לא נורא זה רק עוגה אני אעשה הליכה אני אוריד את זה, העניין הוא לא לאזן, העניין הוא שאת בדיאטה וזה מה שאת מכניסה לפה, את שולטת על הגוף שלך תזכרי את זה.

** אני כבר שלושה חודשים בתוכנית- ירדתי 13 קילו.
    בהצלחה :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

בגוף שלנו כל כך התרגל כבר לאורח חיים בריא ולכמויות הנכונות של המזון המאוזן שקשה לו לא לספוג את הנפילות.. אבל לא נורא תאספי את עמצך בכל הכוח ותמשיכי הלאה רק רוצה להזכיר לך שמה שעולה מהר יורד הרבה יותר מהר יאללה תשנסי מותניים וקדימה.. :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות