חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היום נשקלתי אחרי שבוע שהתחלתי את הדיאטה לפי תפריט של 1500 קלוריות ליום.עליתי 200 גרם..ודי הקפדתי..(אני שקלתי 58.9 לפני שבוע והיום נשקלתי 59.1(בת 16.5 גובה 1.59..)
    מה לעשות?

אלמוני
    לא פעיל

את בתפריט הלא נכון לך – עלייך לעשות את התפריט של 1200 קל'.
    עד 80 ק”ג – 1200 קל'
    80 – 100 ק”ג – 1500 קל'
    מעל 100 ק”ג – 1800 קל'

בהצלחה רבה! :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

את בסך הכל עושה את התפריט שבוע! זה עוד לא מספיק זמן ללמוד אותו. לוקח זמן להבין לגמרי את התפריט, ללמוד על השילובים, הכמויות, שעות הארוחות וכד'…
    גם השבוע הראשון שלי לא היה מדהים מבחינת התוצאה על המשקל, ולאט לאט הבנתי מה הכמויות המדוייקות ומה המאכלים שעוזרים לי לרדת (למשל מדדתי פחמימה בכוסות מאד גדולות! כל הכפות שלי היו “בהריון”, אכלתי בננות גדולות מדי).
    בקיצר תעשי היכרות מעמיקה יותר עם התפריט ועם התכנית ואל תתבאסי. העליה יכולה להיות גם קשורה לדברים אחרים, משטר נוזלים, הורמונים, בגדים שלבשת וכד'. זה לא מדד לכלום! המשיכי להקפיד ותראי עוד שבועיים שלושה מה קורה. רק אז אם אין שינוי כדאי להתחיל לעשות בירור לגבי המרכיבים של התפריט שלך ובשום אופן לא להפחית קלוריות אם את בתפריט נוער, לא על דעת עצמך בכל אופן! אח”כ יהיה לך מאד קשה להתחיל לחזור לאכול “נורמלי”, התפריטים הם לא הפיכים.
    גם חשוב לשים לב שאת לא מדלגת על אף ארוחה! דילוג /צמצום ארוחות בהחלט יכול לגרום לעלייה במשקל, אפילו שנראה לנו שזה יביא להרזייה, למעשה זה ממש לא ככה והגוף מגיב כמעט מיידית כשמונעים ממנו מזון בעלייה במשקל.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות