חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #83216
    אלמוני
    לא פעיל

    היי איה!
    במתקון של עוגת ביסקוויטים רשום פודינג וניל ו3 כפות סוכר
    השאלה היא: האם מדובר בפודינג רגיל או של מרמולייט והאם לא עדיף להחליף את הסוכר בתחליף?ה
    השתמשתי בגבינה 5% שומן וב12 פתי בכל שכבה(חילקתי ת העוגה ל12 חתיכות,כך שבכל חתיכה יש שני פתי בר), אני אוכלת כארוחת בוקר את החתיכה. האם זה בסדר?

    #83217
    אלמוני
    לא פעיל

    שבוע טוב,
    אני הכנתי שבוע שעבר את העוגה צריך לצאת 2 שכבות שכל מנה 2 בפתי בר,כמו שיצא לך.
    ותלכי לפי המתכון סוכר רגיל ופודינג וניל רגיל.
    בתאבון:)תחליף מצוין לארוחת בוקר

    #83218
    אלמוני
    לא פעיל

    היי אירה..
    כדי שהעוגה תצא טעימה במסגרת התוכנית, פעלי על פי המתכון שלנו בלי לשנות מאומה..וכן מדובר בתחליף לא.בוקר.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות