היי איה!
במתקון של עוגת ביסקוויטים רשום פודינג וניל ו3 כפות סוכר
השאלה היא: האם מדובר בפודינג רגיל או של מרמולייט והאם לא עדיף להחליף את הסוכר בתחליף?ה
השתמשתי בגבינה 5% שומן וב12 פתי בכל שכבה(חילקתי ת העוגה ל12 חתיכות,כך שבכל חתיכה יש שני פתי בר), אני אוכלת כארוחת בוקר את החתיכה. האם זה בסדר?
שבוע טוב,
אני הכנתי שבוע שעבר את העוגה צריך לצאת 2 שכבות שכל מנה 2 בפתי בר,כמו שיצא לך.
ותלכי לפי המתכון סוכר רגיל ופודינג וניל רגיל.
בתאבון:)תחליף מצוין לארוחת בוקר