חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה,

כתבתי לך בעבר על הבעיה שלי ולצערי למרות שעבר הרבה זמן היא לא נפתרה.

אחרי שהורדתי מס' ק”ג בתכנית והגעתי ל-49 ק”ג, משום מה בחודשים האחרונים אני שוקלת 50 ק”ג (היו שבועות ספורים שזה היה 49 או 49.5).

אני לא בקבוצה או משהו, אבל כשהגעתי ל-49 העליתי ל-2 מנות מותרות. לאחרונה, בגלל העליה הזאת הורדתי חזרה למנה מותרת אחת ובכ”ז אני לא רואה שום ירידה. “הגולם” בשלו…

הקשבתי לכל עצותייך, ניסיתי להישקל פחות ובזמנים פחות או יותר קבועים ולנסות לא להתייחס לזה או לייחס את העליה לדברים אחרים (כמו שכתבת לי אז, שעות שינה, שינויים הורמונליים בגוף…) אבל בכ”ז, אני כבר מתחילה להילחץ כי זה כבר הרבה זמן ככה…אני מפחדת שזה יהרוס לי את כל ההישגים.

מה את מציעה לעשות?

אני חייבת לציין עוד דבר אחד, אני מאוד משתדלת לעשות את התכנית כפי שהיא, אבל אני חייבת להודות שיש דברים ממש קטנים שאני קצת “מעגלת פינות” בהם (למשל בבוקר במקום 2 כפות גבינה אני אוכלת בערך חצי גביע קוטג', או לפעמים בצהריים המנת שומן שלי היא בערך 90 קלוריות ולא 60).
    א ב ל – זה תמיד היה ככה (ועובדה שבאמת הורדתי). לא היה שום שינוי לאחרונה ולכן אני לא מבינה את השינוי במשקל…

סורי שיצא קצת ארוך, אני פשוט ממש לחוצה…
    אני אשמח לשמוע מה את חושבת ומה את מציעה לפתרון המצב.

המון תודה מראש….

אלמוני
    לא פעיל

היי לי..
    1.לי נראה שאת במשקל תקין וגם אם תעמדי על הראש, לא יהיה קל להוריד עוד במשקל..
    2. נסי להמנע מהזיופים, לשתות הרבה מים, פעילות גופנית – זה יעזור.
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות