נורא בא לי להכין מוקפץ לארוחת צהריים המתכון שלי הוא כזה: גזר, פלפל אדום, פלפל חריף, כרוב, כרוב ניצנים, נבטים, בצל, שום, חזה עוף, מעט שמן להקפצה, מעט שומשום על מנת לזרות מעל, רוטב סויה ומעט שמן שומשום לשיפור הטעם.שאלתי היא מה דינם של השומשום ושמן השומשום במתכון? – אציין כי אני לא אוכלת פחמימה בארוחת הצהריים.
היי..
150 גרם חזה עוף=מנה בשרית
הירקות=חינם..
כפית שמן או כף שומשום=מנת שומן..בלבד !!
למה לא אוכלת פחמימה? יש גם פחמימה בארוחה, אי אפשר לוותר עליה ולאכול יותר שומן
בהצלחה