אני בתפיסה בודקת איך לשלב את המאכלים שאני אוהבת עם הדיאטה, וגם מנסה לאמץ חדשים, כך שהדיאטה תוכל להיות חלק מחיי לאורך שנים.
המרק הרי דל שומן, כך שבעיה אחת נפתרה, אבל זה יצריך ממך קצת חישובים.
תעשי לך רשימה מסודרת של הרכיבים תוך הפרדה בין חלבון לפחמימה.
תסכמי את כמות הקלוריות בנפרד של הפחמימה (תירס+קורנפלור להסמכה) ושל החלבון (חזה עוף וביצה).
תאמדי את מס' קעריות המרק המתקבלות.
ותיחשבי כמה מנות פחמימה (80 קל') וכמה מנות חלבון (200 קל') מתקבלות בכל קערית. אפשר להשלים בצד (פחמימה או חלבון) אם יש חוסר, ואפשר להגדיל את מס' הקעריות (אם יש עודף).
בתיאבון.