היי למה הכוונה בשר בקר טחון רזה?משהו שאני צריכה לבקש במיוחד מהקצב שיטחון עבורי?הבשר הבקר שאני מכירה כבר טחון בקצביה וכל שנותר לי הוא לבקש מהקצב את הכמות. אוסי
אני משתמשת בבשר בקר רגיל. בשר של עגל או הודו אדום. בהצלחה משרה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך