חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום,

אני בקבוצה של חלי ויש משהו שמציק לי: אצלי בקבוצה כשנשקלים הבנות ממש עומדות אחת על השנייה ואין בכלל פרטיות. בנוסף, הצג של המשקל מופנה אל המנחה ככה שהנשקלת לא רואה את התוצאה. לי זה ממש מפריע כי אחרי עבודה קשה של שבוע אני כן מצפה שבשקילה תהיה פרטיות מינימלית (שיהיה איזה קו שלפניו ממתינים בתור) ושאני אוכל לראות בעצמי כמה אני שוקלת. אני מבקשת לדעת מבנות אחרות בקבוצות של חלי האם כך נהוג בקבוצתן או שזו תופעה נקודתית בקבוצה שלי. המון תודה!

אלמוני
    לא פעיל

לי אישית זה לא מפריע, בהתחלה כשהגעתי לחלי וזה היה עם חלי, היה לי מאוד מוזר כי תמיד באתי ממסגרות דיאטה אישיות, כשהייתי בחדר כושר והיתה לי מאמנת אישית גם שם נישקלתי ברחבת המתאמנים וזה ממש הכעיס אותי ולא הצלחתי לשנות להם את הגישה אך הם הצליחו לשנות לי את החשיבה, ואז פגשתי שוב את זה אצל חלי ואמרתי זה חלק מההתמודדות, לא להסתיר את המשקל, גם הסבב של כמה יורדים היה קשה לי בהתחלה, היום אני בקבוצה אחרת וקל לי לא בגלל ״האחרת״ בגלל שהסרתי מעליי את המחסומים, את הבושה ואת זה שהקבוצה נותנת לי כוח לרדת…. וכל שבוע מחכה שרק יעבור שאגיע לקבוצה.. מקוה שהצלחתי להעביר לך על קצה המזלג כוח…

אלמוני
    לא פעיל

אכן התור לפני השקילה הוא ארוך וצפוף ואין ממש פרטיות
    אבל כנראה שזה לא יכול להתנהל אחרת מפאת הנסיבות הקיימות.
    אצלנו , הצג של המשקל מופנה בחלקו למנחה אבל גם לנשקל..
    ובהחלט אפשר לראות את המשקל.. אולי כדאי שתעירי ותאירי למנחה
    בנוגע לצג השקילה שיהיה גלוי גם למשתתפי הקבוצה..

אלמוני
    לא פעיל

יש קבוצות בהן התור לשקילה לא בדיוק הולך בד בבד עם השמירה על הפרטיות למרות שהמנחות מבקשות לכבד ולשמור מרחק, וזו לא תופעה נקודתית בקבוצות של חלי בלבד אלא אופיינית לקבוצות גדולות בדרך כלל. את רשאית כמובן לבקש לראות המשקל על הצג.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות