אם אני מכינה פשטידה מירקות של סנפרוסט,אני צריכה לבשל קצת את הירקות לפני או שאפשר להכניס ככה קפוא לתבנית עם שאר החומרים ולתנור? תודה מראש :אוהב:
ובלי קשר, ממליצה בחום על מתכון הכדורי בשר שבאתר! שדרגתי אותו קצת ופשוט ללקק את האצבעות! מדהים!
אני כל הזמן סביב החזה עוף. נמאס!
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך