חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

התחלתי את התהליך ב4/6 , מחר סוגרת חודשיים , ואני מרגישה שאני תקועה במשקל .
    אני נשקלת בבית , והמשקל לא זז . חשוב לציין שעד עכשיו הורדתי כמעט 8 קילו .
    אני חושבת שהגעתי לנקודה שנעצרתי במשקל .
    האם אני צריכה להמשיך כרגיל בתפריט (1500) ? , להאיץ בספורט..? או מה?
    מ-י-ו-א-ש-ת !!

אלמוני
    לא פעיל

שלום דניאל,
    קודם כל… כל הכבוד על ההורדה היפה :מאושר:
    גם אני עכשיו במצב שנעצרתי במשקל ואני ככה כבר שלושה-ארבעה חודשים… גם אני כמעט התייאשתי וקיבלתי כאן תמיכה נהדרת מהבנות :אוהב:
    מה שהמנחה שלי הציעה לי עכשיו לעשות, זה לגוון קצת בתפריט, כלומר, אני עושה תפריט 1200 רגיל, אז לעשות יומיים תפריט כריכים וכמה ימים תפריט צמחוני כדי לתת לגוף משהו חדש שהוא לא רגיל אליו ולהוציא אותו מהשגרה. אני עדיין לא יודעת אם זה עובד או לא, אבל לא אכפת לי לנסות…
    לגבי שינוי מ-1500 ל 1200 את צריכה להתייעץ עם המנחה שלך כי היא מכירה אותך הכי טוב ותדע לייעץ לך.
    לגבי ספורט… תמיד טוב לעשות פעילות גופנית 😉
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, אני אחזק את מה שכתבה יונית. לגוון – בספורט ובאוכל. לנסות מתכונים חדשים שעדיין לא ניסית, לשנות קצת את הספורט שאת עושה (כמובן, במסגרת האפשרויות). אהבתי את הרעיון של יום תפריט סדנביצים, יום צמחוני וכד' – זה יכול להיות טיפה טרחה אבל בהחלט מעניין. לנסות. מבחינת מעבר לתפריט של 1200 – זה באמת עדיף להתייעץ עם המנחה, הדעות פה (ולדעתי גם בין המנחות) די חלוקות – ואנו בוודאי לא יכולים לתת לך עצה מקצועית אלא רק לשתף מהניסיון האישי שלנו.

בנוסף לזה, כמה שאלות בשביל לעשות קצת סדר. את נשקלת רק בבית או גם בקבוצה? אם רק בבית, האם את נשקלת כל יום, או פעם בשבוע? אם את בקבוצה, אז למה את נשקלת בבית? וגם שאלה נוספת – את מרגישה שיש לך עוד הרבה להוריד, או שאת פחות או יותר קרובה למשקל היעד שלך ?? ושאלה אחרונה (נראה לי) – שאת אומרת שהגעת לנקודה שנעצרת במשקל, על כמה זמן אנחנו בדיוק מדברים שהמשקל נעצר (כי אני מכירה כאלה שנאבקים בשני קילו במשך חודשיים שלושה ואת רק נמצאת בתהליך חודשיים)??

ואחרון, וחשוב מכל – אל תתייאשי.
    SMS שהגיע היום מחלי, מתלבש עלייך בול –
    מי שמנצח לעולם לא מתייאש, ומי שמתייאש לעולם לא מנצח.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות