חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #138252
    אלמוני
    לא פעיל

    היי כולן, הכנתי לי פשטידת בצל ופטריות אתמול…

    לחלק ל10 את הפשטידה או ליותר? וכל חתיכה זה פחמימה+ חלבון?

    ניסיתי לחשב את זה עם המחשבוני דייאטה אבל הסתבכתי…
    אשמח פה לתשובה :מאושר:

    והנה המתכון:
    [5 בצלים מטוגנים]
    [1 פטריות מטוגנות]
    [1 אבקת אפייה]
    1 כוס קמח
    4 ביצים
    1 קוטג'

    🙂

    #138253
    אלמוני
    לא פעיל

    נשמע לי המון קמח וביצים…

    היא לא היתה מתייצבת עם חצי כוס ו- 2 ביצים?
    :לאבטוח: וביננו גם היא לא תהיה הכי הכי יציבה – בטוח תהיה טעימה.

    סליחה שאני לא יכולה לעזור עם החישוב- לא מספיק משופשפת….

    #138254
    אלמוני
    לא פעיל

    כוס קמח אני לא מדדתי בכפות אף פעם אבל בואי נצא מנקודת הנחה שזה 6 מנות פחמימה (משמע 12 כפות שטוחות)
    4 ביצים זה 4 מנות חלבון גבינה
    קוטג' שלם זה עוד 4 מנות חלבון
    סה”כ 8 חלבון גבינה ו6 מנות פחמימה
    אם תוסיפי מנת חלבון אחת _נגיד גבינה צהובה מגורדת או משהו
    זה ייצא שאם תחלקי ל6 את כל הפשטידה כל חתיכה תהיה שווה לפחמימה+חלבון וחצי

    או.. שפשוט תיכנסי לאתי ימין בפייסבוק ותכיני את הפשטידת בצלים וקוטג' האלוהית שלה שאני אגב מוסיפה פטריות.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות