חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

1. אם ניתן לאכול ממנה כל יום?
    2. בא.בוקר לדוגמא אני יכולה לאכול עוגת גבינה אפויה שזה חלבון גבינה וגם חטיף אנרג'י שזה פחמימה?
    3. ניתן להחליף פודינג וניל בפודינג שוקולד? (במתכון של עוגת גבינה אפויה)
    4. מרקים של אםם שאני מסיפה למרק חינמי כמו כף מרק עוף או כף מרק עגבניות…זה בסדר? המרק שלי הוא עדיין חינמי, נכון?
    5. לגבי מוס שוקולד- איפה מסיגים פודינג קל? אני כבר חצי שנה מחפשת אותו בכל מקום ולא מוצאת…. :כועס:
    6. אני אוכלת את א. ערב נורא מאוחר – ולאחר מכן הולכת לישון – אם זה בסדר? זה לא מעט את הירידה? הרי אני לא “שורפת” את מה שאכלתי…
    7. אני רוצה הבהרה פעם אחת ולתמיד: ממתי מתחילים לספור את השלוש שעות בין הארוחות? מסיום או מתחילתה של ארוחה הקודמת? למשל את א. הצהריים אכלתי ב 12:00 , סיימתי לאכול ב 12:30, אז את הביניים הבאה אני אוכלת ב 15:00 או ב 15:30?
    8. לאיתים המרווחים בין הארוחות לא שווים….לאיתים יוצר 2.5 שעות ולאיתים 4.5-5 שעות, זה נורא?
    ניראה לי שזהו לבינתיים…. סליחה על הנודניקיות 😉

אלמוני
    לא פעיל

1. עוגת גבינה מחליפה בתפריט מנת חלבון, ניתן לאכול ממנה כל יום.
    2. לא יודעת.
    3. לא יודעת אבל אני מניחה שאם הערכים זהים אז כן, שימי לב שיש להשתמש רק ב-1/2 חבילה ולא בחבילה שלמה כמו שרשום באתר.
    4. מרק עוף לצורך תיבול הוא חינמי.
    5. לא קל להשיג את הפודינג הקל, הרבה מחפשים ולא מוצאים, אני גם לא מצאתי בכמה סופרים.
    6. לא בטוחה אבל נראה לי שזה בסדר.
    7. מתחילים לספור מסיום כל ארוחה.
    8. המרווחים לא צריכים להיות שווים, את צריכה רק להקפיד שכל ארוחה תהיה בטווח של 1.5 שע' מינימום עד 3 שע' מקסימום מסיום הארוחה הקודמת.

בהצלחה!
    🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות