איה שלום, הבנתי שהייתה לך יום הולדת אז מזל טוב ועד 120
שאלתי היא כזו, הכנתי פשטידה:
שקית אטריות רחבות של אסם
קופסת קוט'ג 5%
200 גר' פטה 5%
2 ביצים
פטרוזיליה
רסק עגבניות
עגבניות מרוסקות + פפריקה מתוקה+פפריקה חריפה+מלח ופלפל
1/4 קופסת שימורים של זיתים שחורים
ולמלמעלה רק בשביל הצבע פיזרתי שתי פרוסות גבנ”צ 28% שניתן להוריד אם זה נורא בעייתי
בתבנית פיירקס 30*20 ס”מ
האם מותר לאכול מהפשטידה הזו ואם כן אז כמה?